HOTELURI

Hoteluri

Solutiile noastre pentru hoteluri integreaza echipamente dedicate atat zonelor operationale din bucatarie, salon mic dejun si sectiunea de banqueting, zonei de bar - cafenea - coffee shop, precum si celei de spalatorii profesionale.

Operatiuni fara Pierderi Tehnologice?

Indiferent de nevoile din propria bucatarie, solutiile Fresco Expert propun echipamente profesionale ce pot ameliora productivitatea si sustenabilitatea in operare. Propunem tehnologii ce pot facilita optimizarea pierderilor tehnologice si a costurilor cu utilitatile, creand premisele eficientei in operatiuni si a unei recuperari rapide a investitiei de start.

Ce Conteaza cu Adevarat pentru Oaspeti?

Ultimele studii din industrie arata ca:
- 99% dintre oaspetii intervievati acorda o importanta deosebita calitatii lenjeriei de pat si setului de prosoape;
- 96% dintre acestia afirma ca nu ar reveni intr-un hotel cu lenjerie si prosoape de calitate inferioara. Puteti controla si asigura igiena si calitatea inventarului de lenjerie si prosoape in-house cu solutiile dedicate Fresco Expert.

Recunoastem Cerinta de Consistenta in Servicii

Misiunea Fresco Expert este de a se asigura ca orice bucatarie sau centru de spalatorie echipat pot livra cu adevarat inovatie, sustenabilitate, siguranta si usurinta in operare. Datorita experientei noastre si angajamentului pentru excelenta, putem contribui real la succesul hotelului dumneavoastra.