BAR & CAFE

Baruri & Cafenele

Ne place sa socializam la o cafea sau la un pahar, iar asta determina, printre altele, investitii constante in HORECA, pe segmentul de baruri si cafenele. Provocarile multiple date de cerinta unui serviciu rapid si consistenta in calitatea produselor servite pot fi sustinute prin echipamentele dedicate pe diferite functionalitati specifice, asigurand succesul afacerii tale.

Solutii Pentru Cafea

Echipamente traditionale de tip espressor, masini super automate de cafea cu aplicatii Android si iOS pentru personalizarea propriilor retete, solutii clasice de cafea la filtru si accesorii corespunzatoare pe toata gama de segment. Afla mai mult apeland unul dintre consultantii nostri.

Solutii de Preparare Accelerata

Suntem mereu pe fuga intre intalniri si, cateodata, oportunitatea de a vinde un sandwich sau o tarta alaturi de cafea este limitata de timpul de preparare. Pentru a creste vanzarile pe acest segment, oferim solutii de tip SpeedDelight, ce combina 3 tehnologii sau cuptoare moderne de preparare accelerata, pentru a pune pe farfurie un preparat finit, cu suficiente atribute pentru a-ti convinge clientii sa ia o pauza extinsa in cafeneaua ta.

Logistica din Back-Office

Linia de pregatire si servire este, de cele mai multe ori, completata cu cabinete refrigerate pentru bauturi si masini de spalat pahare de tip under-counter. Productivitatea unei masini de spalat pahare poate influenta velocitatea propriilor operatiuni; nu lasa acest aspect sa iti controleze afacerea, intra in legatura cu un consultant pentru o calibrare optima a liniei de echipamente in cafeneaua ta.