echipamente-profesionale-bucatarie-pizzerieechipamente-profesionale-bucatarie-pizzerie
 
Solutii dedicate pentru

Pizzerie - Brutarie

Pizza este unul dintre cele mai populare preparate cu specific, ideala pentru orice masa si orice categorie de varsta. Este un preparat versatil atat datorita topping-ului extrem de variat, cat si calitatii blatului, ce se poate, de asemenea, pregati si coace in numeroase stiluri. Ca urmare, creativitatea si indemanarea pizzarilor este esentiala pentru succesul unei pizzerii, in timp ce echipamentele devin suportul perfect pentru acest preparat multi-color si delicios.

 
gastro_icon_2
SOLUTII & ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU BUCATARII, ZONE BAR & TERASA
coffee_icon_2
SISTEME PROFESIONALE 
SUPER-AUTOMATE CAFEA
Beverage_solution
DISPENSERE & DOZATOARE
BAUTURI CALDE, RECI SI INGHETATA
Solutii Tehnologice dedicate pentru

Pizzerii si Brutarii artizanale

Cuptorul este echipamentul strategic in orice locatie in care merita sa investesti si, cel putin la acest capitol, recomandam sa iei in considerare mai degraba criteriile calitate si performanta, decat cel financiar. Pe lemne, pe gaz sau electric; pe banda, pe vatra sau cu una sau mai multe tobe: ai multiple optiuni pentru alegerea modelului potrivit, in functie de meniul de pizza si productivitatea dorita. Atentie insa si la echipamentele parte din fluxul primar tehnnologic de preparare: malaxorul, dospitorul, masa de preparare, portionatorul si vitrina calda de expunere sunt, de asemenea, parte din cheia succesului oricarei pizzerii.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

extinde meniul cu

echipamente performante

Cu noile solutii precum cuptorul multi-cook Plexor de la Turbochef sau Speedelight panini super grill de la Electrolux Professional, iti poti extinde meniul de pizza si atrage mai multi clienti in propria locatie. Vrei sa stii mai mult despre aceste noi tehnologii?

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

Solutii de Cross-Selling pentru

cresterea veniturilor
Consistenta in Servicii

Succesul McDonalds se datoreaza unei simple intrebari: "Doriti si cartofi prajiti langa burger?", ce a devenit definitia cross-sellingului, o tehnica eficienta pentru a creste volumul de vanzari. Similar, poti include in meniu si o gama de bauturi reci si calde, datorita dispenserelor profesionale de la Electrolux Professional, precum si un sistem profesional super-automat de cafea, pentru o experienta pozitiva oferita clientilor.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

implementare proiecte horeca

modul de lucru
fresco expert

Capacitatea de a asculta cu atentie cerintele pe proiect si focusul pe detalii ne permite sa ne concentram pe plus valoare, sustinand afacerea ta prin reducerea ineficientelor si a pierderilor tehnologi, precum si pentru eficientizarea fluxurilor de lucru. Aceasta este metodologia Fresco Expert, un ciclu strategic de procese, special concepute pentru a furniza cele mai bune solutii pe proiect.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

 
Fiecare proiect este unic

Pizzerii & Brutarii

 
 
CRAFT PIZZA - DROBETA TURNU-SEVERIN

Echipare completa bucatarie

 
LA PRESIDENTE PIZZA NAPOLETANA - CONSTANTA

Echipare completa bucatarie & cuptor pizza artizanal

 
RESTAURANT PIZZERIE CRINUL ALB - ORADEA

Echipare completa bucatarie si statie pizzerie

 
 
Cuptoare Pizza
Malaxoare
Cuptoare Panificatie
Speedelight
Mese Reci Pizza
Vitrine Calde
Saladette
Accesorii
 

CONSULTANTA

GRATUITA

Aveti in vedere un proiect Horeca

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Cloud Kitchen

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Food Truck

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top