Crearea unui cont are multe beneficii: finalizare rapida a comenzii, pastrarea mai multor adrese, urmarirea comenzilor si altele.
Am stat de vorba impreuna cu echipe noastre de service, le-am ascultat sfaturile si inteles procedurile astfel incat sa obtinem un material grafic util pentru toti cei folosesc sau doresc sa achizitioneze un cuptor profesional. Cuptoarele de acest gen, dovedesc atat pe termen scurt cat si pe termen lung un nivel ridicat de randament atat din punt de vedere operational in care urmarim modul de manevrare, cantitatea de produs final executat cat si din punct de vedere a costurilor.
Din infograficul de mai jos va puteti informa despre modul in care se intretin aceste cuptoare pentru a obtine mereu acelasi randament si tot odatacum sa-i prelungiti durata de viata. O utilizare corecta si mai ales o verificare periodica poate fi directia cea mai buna spre o eficientizare a costurilor...
Deschiderea unui restaurant este o activitate dificila si necesita intuitie, documentare si, nu in ultimul rand, pragmatism. De asemenea, ar trebui sa te inarmezi cu multa rabdare, un astfel de proiect necesitand timp pentru a fi pus pe picioare...
Amenajeaza locatia pentru desfasurarea activitatii. Aceasta trebuie sa cuprinda, pe langa bucataria profesionala, spatii pentru stocarea alimentelor si a bauturilor in conditii optime. Bucataria profesionala trebuie sa dispuna de aragaze, cuptoare, plite electrice, friteuze, grill-uri, bain-marie, tigai basculante, masina de tocat, feliatoare, masini de feliat carne si legume, mixere samd. La acestea se adauga echipamentele de panificatie si patiserie, camera frig, camera congelator, spatii de impachetare/stocare...
Otelul inoxidabil sau inoxul este utilizat in bucatariile profesionale datorita rezistentei sale superioare in timp la coroziune si rugina. Cu toate acestea, inoxul ramane sensibil la praf si alti factori ce pot determina totusi coroziunea suprafetei in timp. Din fericire, materialul raspunde bine la curatare, atat timp cat sunt respectate anumite reguli...
Daca ati putea intra in bucataria unui restaurant italian care este specializat in preparate din paste si pizza sau intr-un bistro ce ofera sandwich-urilor si panini fierbinți, ati observa ca acestea au statii de lucru si echipamente foarte diferite. Bucătăria italiană va avea o stație de sotare si un cuptor specializat de pizza, in timp ce bistroul va avea un cuptor cu coacere accelerata de dimensiuni reduse si un sandwich maker profesional. Bucătăriile profesionale vin in fapt, in toate formele si dimensiunile – sunt la fel de numeroase si versatile ca si specifiul meniurilor din restaurante...
Extinderea unei bucatarii cu echipamente de gătit noi sau mai puternice este adesea un semn al unei afaceri prospere si ca operationalul are nevoie de o crestere a productiei pentru a servi cat ma multi clienti. O noua achizitie de echipament nu este simpla, operatorii trebuie să aiba in vedere intotdeauna capacitatea disponibila de consum utilitati in raport cu puterea de consum coroborata pentru toate echipamentele parte din operational...
Cuptoarele SkyLine și gama de abatitoare (blast chiller) au fost proiectate si executate pentru a răspunde unui singur scop: să ofere furnizorilor de catering un sistem revoluționar, capabil să transforme o bucatarie profesionala intr-un spatiu de lucru modern, prietenos cu operatorului, in care sa se realizeze o gama variata de preparate care sa aduca satfisfactie clientului final...
Fara doar si poate, PIZZA e mancarea favorita a multor oameni, poate chiar a mai bine din jumatate de planeta. Sau, poate, in secret, a intregii populatii. Doar unii dintre noi refuza sa recunoasca. Aluatul rotund, bine rumenit, impodobit atent cu fel si fel de arome.
Investitia intr-o pimente cheie precum echiparea tehnica sau promovarea corespunzatoare, primesc atentia necesara. Zona tehnica din interiorul unei pizzerii se refera la partea de echipare a bucatariei. Un research corect efectuat si o analiza financiara justa, va scoate la iveala ca cel mai important utilaj din acea zona va fi cuptorul de pizza...
Am inclus in acest ghid practic mai multi factori-cheie de considerat atunci cand porniti la achizitia unui cuptor de tip "combi". Aceste echipamente versatile pot functiona in regim de convectie, aburi sau ambele, combinand caldura uscata si umiditatea pentru a atinge o varietate de rezultate. Cuptoarele combi permit ajustarea precisa a umiditatii şi a temperaturii de gatit, astfel incat sa puteti gati preparatele dorite la o temperatura mai ridicata (intr-un timp mai scurt), evitand totodata arderea sau deshidratarea excesiva a produselor finite. Iata ce trebuie sa aveti in vedere in evaluarea unui cuptor combi:...