Crearea unui cont are multe beneficii: finalizare rapida a comenzii, pastrarea mai multor adrese, urmarirea comenzilor si altele.
Igiena este ingredientul principal in reteta de siguranta alimentara intr-o bucatarie profesional; o simpla neglijenta, in curatarea spatiului sau in procesele de preparare a alimentelor poate determina contaminarea incrucisata si raspandirea bacteriilor...
Masinile super-automate de cafea sunt impecabil concepute pentru a oferi clientilor momente de neuitat, cu fiecare ceasca de cafea. Cu solutiile modulare puteti obtine configuratia ideala pentru nevoile afacerii si clientilor dvs...
Descoperiti recomandarile noastre pentru a extinde afacerea restaurantului in afara propriei locatii, prin implementarea serviciilor de livrare si preluare a comenzilor, si pentru a mentine lucrurile sa functioneze fara probleme, atat in operational, cat si pentru clienti...
Fiecare operatiune de servicii alimentare are cerinte si restrictii particulare. Considerarea echipamentelor de tip ventless poate raspunde provocarilor din operational, pentru a eficientiza procesele si pentru capaciatea de a executa meniuri extinsa si de calitate - oriunde este nevoie...
Recomandari de intretinere preventiva pentru a elimina orice griji in operarea unei bucatarii de restaurant; intretinerea corecta a echipamentelor este esentiala in reducerea disfunctionalitatilor operationale si cresterea profitabilitatii...
Pentru numerosi retaileri, capacitatea de a oferi preparate culinare devine din ce in ce mai importanta, iar cele mai solicitate concepte de food corner sunt cele care pot fi operate cu un personal redus si cu cea mai simpla planificare operationala...
Chefi bucatari, antreprenori din industria HoReCa, producatori locali si pasionati de preparate si gusturi traditionale se vor reuni intre 12 si 15 septembrie in judetul Harghita, pentru un festival culinar ca o poveste, in satul de vacanta Boros...
Cand un punct de lucru functioneaza ca parte a unui lant, consecventa meniului si serviciilor este esentiala, de la ambianta, meniu, stil de servire si calitatea preparatelor, pana la instruirea intregului personal, pentru a asigura uniformitate pe intreg lantul...
Doriti sa deschideti o brutarie, patiserie sau cvofetarie? Pentru inceputm aveti nevoie de o lista cu echipamentele esentiale de panificatie, cum ar fi cuptoarele si echipamentele de pregatire a aluatului? Incepeți cu ghidul nostru cuprinzator...
In timp ce aromele si ingredientele fac cu siguranta parte din forta motrice din spatele tendintelor industriei serviciilor alimentare, restaurantele trebuie sa ia in considerare mai mult decat preparatul din farfurie, pentru atragerea clientilor de astazi...