Crearea unui cont are multe beneficii: finalizare rapida a comenzii, pastrarea mai multor adrese, urmarirea comenzilor si altele.
De la Big Data pana la actiuni de marketing, actualizarile constante ale tendintelor in serviciile alimentare permit companiilor si operatorilor Horeca sa ramana conectate in piata si mai bine orientate catre preferintele propriilor clienti...
De la restaurante QSR la cantine, operatorii de servicii alimentare cauta flexibilizarea si eficientizarea costurilor, in timp ce echipamentele ventless pot debloca potentialul de extindere si pot reduce barierele operationale...
Dezvoltarea unui meniu de bauturi din cafea si experientele inovative, ce inglobeaza aromele globale poate capta atentia consumatorilor, iar pentru operatori, poate reprezenta o capacitate mai mare de a-i transforma in clienti fideli...
La o prima vedere, diferentele dintre un dulap frigorific profesional si unul casnic nu par evidente. Un dulap frigorific profesional este mai fiabil si mai versatil in functionare, iar rolul si regimul specific de functionare sunt factori care le diferentiaza...
Igiena este ingredientul principal in reteta de siguranta alimentara intr-o bucatarie profesional; o simpla neglijenta, in curatarea spatiului sau in procesele de preparare a alimentelor poate determina contaminarea incrucisata si raspandirea bacteriilor...
Masinile super-automate de cafea sunt impecabil concepute pentru a oferi clientilor momente de neuitat, cu fiecare ceasca de cafea. Cu solutiile modulare puteti obtine configuratia ideala pentru nevoile afacerii si clientilor dvs...
Descoperiti recomandarile noastre pentru a extinde afacerea restaurantului in afara propriei locatii, prin implementarea serviciilor de livrare si preluare a comenzilor, si pentru a mentine lucrurile sa functioneze fara probleme, atat in operational, cat si pentru clienti...
Fiecare operatiune de servicii alimentare are cerinte si restrictii particulare. Considerarea echipamentelor de tip ventless poate raspunde provocarilor din operational, pentru a eficientiza procesele si pentru capaciatea de a executa meniuri extinsa si de calitate - oriunde este nevoie...
Recomandari de intretinere preventiva pentru a elimina orice griji in operarea unei bucatarii de restaurant; intretinerea corecta a echipamentelor este esentiala in reducerea disfunctionalitatilor operationale si cresterea profitabilitatii...
Pentru numerosi retaileri, capacitatea de a oferi preparate culinare devine din ce in ce mai importanta, iar cele mai solicitate concepte de food corner sunt cele care pot fi operate cu un personal redus si cu cea mai simpla planificare operationala...