Doriti sa deschideti o brutarie, patiserie sau cvofetarie? Pentru inceputm aveti nevoie de o lista cu echipamentele esentiale de panificatie, cum ar fi cuptoarele si echipamentele de pregatire a aluatului? Incepeți cu ghidul nostru cuprinzator...
In timp ce aromele si ingredientele fac cu siguranta parte din forta motrice din spatele tendintelor industriei serviciilor alimentare, restaurantele trebuie sa ia in considerare mai mult decat preparatul din farfurie, pentru atragerea clientilor de astazi...
Fiecare operator din domeniul alimentatiei publice are obligativitatea de a pune în aplicare msasurile impuse de sistemul HACCP, ce are ca scop siguranta alimentara a consumatorilor, dar si numeroase beneficii pentru operatorii de servicii alimentare...
Echipamentele frigorifice profesionale sunt proiectata pentru o utilizare mai intensa decat frigiderele standard, de uz casnic, prin urmare, acestea sunt de obicei mai robuste si includ caracteristici ce le fac mai fiabile in bucatariile profesionale solicitante...
Indiferent dacă dețineți un serviciu rapid sau un restaurant sofisticat, înțelegeți că echipamentul de vârf este necesar dacă doriți ca personalul dvs. să funcționeze eficient, menținând în același timp o productivitate ridicată și o calitate ridicată a alimentelor...
De la linii orizontale de gatit, masini de spalat vase, cuptoare si friteuze, pana la duo-ul tehnologic Cook & Chill, Electrolux Professional ofera o gama extinsa de solutii pentru orice restaurant de servicii rapide sau fine-dining...
In timp ce metodele traditionale de preparare ale burgerilor sunt excelente, va propunem sa trecem in revista beneficiile pentru anumiti operatori, de a utiliza echipamente de tip ventless...
In bucataria unui QSR, viteza si eficienta sunt factori esentiali pentru succes, iar unele echipamente se preteaza mai bine la acest model de afacere. Descoperiti recomandarile de echipamente pe care le consideram strategice pentru aceste locatii...
Deseurile rezultate din operatiunile restaurantelor si echipamentele profesionale inadecvate sau invechite sunt doi dintre cei mai importanti factori determinanti pentru risipa alimentara din sectorul restaurantelor, producand anual operatorilor pierderi importante din propriile profituri...
Descoperiti cum functioneaza spalatoria de tip auto-servire pentru a imbunatati serviciile pentru clienti, sustenabilitatea si eficienta pentru clienti...