Crearea unui cont are multe beneficii: finalizare rapida a comenzii, pastrarea mai multor adrese, urmarirea comenzilor si altele.
Igiena este ingredientul principal in reteta de siguranta alimentara intr-o bucatarie profesional; o simpla neglijenta, in curatarea spatiului sau in procesele de preparare a alimentelor poate determina contaminarea incrucisata si raspandirea bacteriilor...
Masinile super-automate de cafea sunt impecabil concepute pentru a oferi clientilor momente de neuitat, cu fiecare ceasca de cafea. Cu solutiile modulare puteti obtine configuratia ideala pentru nevoile afacerii si clientilor dvs...
Descoperiti recomandarile noastre pentru a extinde afacerea restaurantului in afara propriei locatii, prin implementarea serviciilor de livrare si preluare a comenzilor, si pentru a mentine lucrurile sa functioneze fara probleme, atat in operational, cat si pentru clienti...
Descoperiti masinile super-automate A600 si A800 de la Franke Coffee Systems, care sunt asemanarile si diferentele dintre acestea, dar mai ales, care model este mai potrivit pentru un spatiu de birouri, o cafenea sau pentru propria dvs. afacere...
Descoperiti noua generatie de masini de spalat vase si pahare NeoBlue Touch Undercounter, concepute pentru a va ajuta sa spalati vasele si paharele in cel mai simplu si mai fiabil mod, cu costuri reduse de energie, apa si detergenti. ...
Descoperiti caracteristicile remarcabile ale unui cuptor cu gatire accelerata de exceptie, recunoscut pentru viteza si eficienta sa, ceea ce il face un plus nepretuit pentru orice bucatarie de restaurant, cafenea, snack-bar, QSR sau fast-food...
Unele dintre cele mai mari provocari in serviciile alimentare precum deficitul fortei de munca, consecventa calitatii servicilor si viteza de servire sunt beneficii pe care robotica le poate promite in serviciile alimentare, rezultand astfel productivitate si profituri...
Fiecare operatiune de servicii alimentare are cerinte si restrictii particulare. Considerarea echipamentelor de tip ventless poate raspunde provocarilor din operational, pentru a eficientiza procesele si pentru capaciatea de a executa meniuri extinsa si de calitate - oriunde este nevoie...
Recomandari de intretinere preventiva pentru a elimina orice griji in operarea unei bucatarii de restaurant; intretinerea corecta a echipamentelor este esentiala in reducerea disfunctionalitatilor operationale si cresterea profitabilitatii...
Pentru numerosi retaileri, capacitatea de a oferi preparate culinare devine din ce in ce mai importanta, iar cele mai solicitate concepte de food corner sunt cele care pot fi operate cu un personal redus si cu cea mai simpla planificare operationala...