0%
Reduceti, reutilizati & reciclati cu uscatorul profesional HeroDry

Tranzitia catre o lume mai verde a inceput, iar HeroDry, uscatorul profesional pentru pahare si tacamuri reutilizabile, este una dintre solutiile durabile de la Electrolux Professional, care face parte din initiativa producatorului de a stimula  "economia circulara".

Intr-adevar, directivele internationale vizeaza din ce in ce mai mult o reducere obligatorie a consumabilelor de unica folosinta. Norma UE 2019/904 impune statelor membre ale UE sa adopte masuri menite sa scada consumul anumitor materiale plastice de unica folosinta, afectand si sectorul alimentar si al bauturilor.

HeroDry_1

Optati pentru paharele si tacamurile reutilizabile, pentru a elimina deseurile

star

Cea mai buna uscare

HeroDry usuca pana la 750 cani/h, la 50 °C.  Pregatiti-va vesela pentru a fi utilizata imediat, datorita modulului inovator de uscare

ok

Usor de utilizat

Imbunatatiti eficienta operatorului, datorita interfetei inteligente cu utilizatorul

3ways

Usor de instalat

HeroDry este proiectat pentru a se potrivi in toate configuratiile de lucru si este personalizabil la fata locului

save

Economii de energie

Economisiti pana la 60% in consumul de energie, datorita noului dispozitiv de economisire a energiei

Optati pentru o solutie eficienta energetic

Tacamurile reutilizabile se epuizeaza rapid in perioadele de varf? HeroDry este suportul ideal pentru aceste momente, in zona de spalare.

bullet

Economisiti timp si reduceti costurile

Uscati rapid si perfect, datorita sistemului inovator ce permite o temperatura ridicata a aerului in ciclul de uscare. Reduceti totodata factura de energie si obtineti cele mai bune rezultate pentru timpul de lucru al operatorilor dumneavoastra.

bullet

Igiena garantata

Temperatura fluxului de aer la 50°C asigura uscarea completa a veselei la sfarsitul ciclului, astfel incat sa fie gata de utilizare imediata, fara alte operatiuni manuale suplimentare.

ECONOMIA CIRCULARA

Alaturati-va revolutiei circulare cu soluțtile Electrolux Professional si descoperiti un nou mod de a face afaceri, care aduce beneficii mediului, societatii si profitului dvs.

Urmariti videoclipul si aflati cum să reduceti deseurile de unica folosinta si sa dati o noua viata paharelor dvs. reutilizabile.

Selectati ciclul care se potriveste cel mai bine propriilor nevoi

HeroDry-2

HeroDry este potrivit pentru uscarea rapida a tuturor tipurilor de vesela reutilizabila: sticla, ceramica, aluminiu si chiar plastic reutilizabil. Selectati programul dorit, intre ciclurile standard si eco, in functie de propriile nevoi; interfata inovatoare a echipamentului permite monitorizarea starii ciclului.

Proiectat pentru a se potrivi tuturor configuratiilor

Adaugati solutia HeroDry langa masina sau linia existenta din propria statie de spalare, pentu a asigura potential si cicluri rapide. HeroDry se poate integra cu usurinta in fiecare statie de spalare, pentru fluxurile de lucru frontal sau pe stanga, chiar si in configuratia pe colt.

HeroDry-3

Alegeti detergentii si accesoriile dedicate

Pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare, este important sa alegeti echipamentele potrivite, sa integrati un sistem adecvat de tratare a apei si, de asemenea, sa selectati agentii de spalare si clatire specifici, precum si accesoriile potrivite pentru uscatorul HeroDry, precum cosul sau specific.

herodry-agent-1
Aditiv Clatire C15
herodry-agent-2
Detergent C11
herodry-cos
Cos specific uscare

SOLICITA
CONSULTANTA

Contactati consultantii nostri telefonic sau prin intermediul acestui formular online, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest echipament si
alte tehnologii complementare