0%
Tehnologia iQFlow™ - Franke Coffee Systems, pentru o cafea perfecta, cu fiecare ceasca

iQFlow™ este o tehnologie inovatoare de la Franke Coffee Systems, care revolutioneaza conceptul traditional de extractie a aromei espresso-ului. Prin aceasta tehnologie, masinile super-automate de cafea de la Franke extrag mai multa aroma, datorita  unei presiuni constante pe intreg interval de extractie, prin comparatie cu sistemele anterioare. Aceasta permite sa personalizati profile individuale de gust pentru propria cafenea sau afacere cu cafea si fiecare profil de gust prestabilit este asigurat in timp real.

Pana in prezent, in sistemele profesionale de cafea, cei trei parametri – cantitatea de cafea, granulatia rasnirii boabelor de cafea si timpul de extractie al aromei – trebuiau sa ramana constanti pentru a produce bauturi perfecte din cafea. Acest lucru a insemnat adesea ajustarea constanta a setarilor de rasnire, insa acum, cu iQFlow, Franke revolutioneaza total abordarea acestei provocari, oferind controlul in timp real al timpului de extractie si, prin urmare, al profilului de gust. De altfel, beneficiile extractiei inteligente vorbesc de la sine:

#1: Cu iQFlow, utilizatorul profesionist defineste pur si simplu profilul gustativ dorit, pentru fiecare bautura individuala, pe baza timpului de extractie;

#2: iQFlow extrage mai multe aroma sub o presiune constanta, pe intreaga perioada de extractie, prin comparatie cu sistemele anterioare, astfel incat profilurile de gust pot fi variate si individualizate;

#3: iQFlow asigura fiecare profil de gust prestabilit in timp real;

#4: Ajustarile obositoare ale rasnitei nu mai sunt necesare;

#5: Datorita iQFlow, calitatea premium in ceasca - odata setata - ramane absolut constanta, in fiecare zi, cu fiecarea ceasca.

Personalizati propria aroma 

Implicati-va simturile prin proiectarea unei signature aroma pentru cafeneaua sau marca dvs. - una pe care clientii dvs. o pot savura atunci cand o au si, o doresc atunci când nu o au. Cu iQFlow™ puteti personaliza mai multe profiluri de arome, care pot transmite viziunea brandului dvs. si cerintelor clientilor. Odata ce profilurile de gust au fost prestabilite, de la specialitati de tip barista, la clasice autentice, iQFlow™ creeaza in mod constant experienta perfecta a cafelei, in timp real.

Profitati la maximum de fiecare boaba de cafea

O tehnologie de ultima generatie - si complet automata -, Franke iQFlow™ extrage eficient aroma din fiecare boaba de cafea prajita, revolutionand conceptul traditional de extractie. Prin comparatie cu alte sisteme de cafea, aceasta tehnologie inteligenta obtine mai multa aroma sub presiune constanta si uniforma, pe tot parcursul intervalului de extractie. Ce inseamna asta pentru dvs? Fiecare boaba de cafea prajita este valorificata la potentialul sau maxim, pentru fiecare bautura din meniu.

Tehnologie fiabila, validata stiintific

Tehnologia de preparare a cafelei iQFlow™ ofera profilele de extractie pe care le puteti proiecta chiar dvs., pentru o calitate ridicata in ceasca, in timp real, de fiecare data. Prin comparatie cu alte sisteme de cafea, pe o perioada de utilizare de patru luni, masinile super automate de cafea cu tehnologia iQFlow™ au avut o variatie minima a gustului si aromei. Cu alte cuvinte, aveti control total asupra bauturilor dvs. din cafea, de la prajire si pana in ceasca. O astfel de incredere in performanta masinii dvs. de cafea se traduce in castigarea increderii si fidelizarii propriilor clienti în marca dvs.

O singur ciclu de prajire pentru fiecare gust

Toata lumea are o comanda preferata de cafea – unele foarte simple de tip espresso sau cappuccino, in timp ce altele foarte aventuroase. Tehnologia iQFlow™ va permite sa tineti pasul cu cerintele in continua schimbare ale propriilor clienti, pentru bauturi din cafea individualizate. Cu tehnologia iQFlow™ de la Franke puteti maximiza eficient intensitatea aromei in fiecare ceasca, maximizand simultan fiecare proces de prajire - indiferent de ordinea acestora.

iQFlow usureaza semnificativ volumul de munca al barista si al personalului cafenelelor. Abilitatea de a defini un profil de gust pentru fiecare bautura din cafea, prin setarea individuala a timpului de extractie inseamna ca puteti garanta intotdeauna o consistenta perfecta si va puteti bucura de cafea de calitate premium. Datorită tehnologiei iQFlow, Franke Coffee Systems stabileste noi standarde in industrie pentru personalizarea gustului si extractie.

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune solutii
si sisteme de cafea?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.