0%
Echipamente profesionale esentiale pentru a asigura consecventa si calitatea intr-un lant de restaurante

Mentinerea calitatii si consecventei meniului si serviciilor este simplificata cu aceste echipamente esentiale profesionale de bucatarie

Atunci cand un punct de lucru functioneaza ca parte a unui lant, consecventa meniului si serviciilor este esentiala. Experienta clientului ar trebui sa fie aceeasi, indiferent daca serveste masa in Bucuresti sau la Timisoara, Brasov sau Iasi. De la ambianta la stilul de servire si calitatea preparatelor, mentinerea consecventei brandului poate varia, de la standardizarea meniurilor si retetelor, pana la instruirea intregului personal nou, pentru a asigura uniformitatea serviciilor pe intreg lantul.

Avand o selectie standardizata de echipamente profesionale de bucatarie in toate locatiile este o alta modalitate eficienta de a oferi o experienta consecventa, atunci cand vine vorba de preparatele culinare pe care le serviti. O selectie restransa dar esentiala de echipamente stimuleaza creativitatea si inovatia, asigurand in acelasi timp ca toate locatiile din lant pot servi aceleasi preparate de inalta calitate, oriunde s-ar afla.


Cautati o modalitate eficienta de a imbunatati consecventa preparatelor culinare in bucataria dvs., sau cautati sa va extindeti cu o noua locatie? Acestea sunt doar cateva dintre echipamentele profesionale de bucatarie, care va pot sustine in succesul propriei afaceri.

Friteuzele si statiile de breading profesionale 

Un preparat crocant de calitate poate face minuni pentru satisfactia clientilor, iar obtinerea unei cruste perfecte in lantul dvs. de restaurante este o modalitate fantastica de a va prezenta abilitatile culinare. Cu toate acestea, perfectionarea acelei cruste delicioase, de fiecare data, poate prezenta provocari in bucatarie, iar modul perfect de a evita fluctuatiile este investitia in echipamentele profesionale specializate.

Prepararea unor produse crocante delicioase devine mai usoara si eficienta Statia de Breading de la Electrolux Professional. Cu un design ergonomic si usor de curatat, aceasta statie portabila combina înmuierea, amestecarea, coacerea și cernerea cu zero perioade de nefuncționare, încărcare și încărcare.

Si daca veti combina acest echipament de exemplu cu o friteuza automata 900XP de la Electrolux Professional, veti obtine o modalitate ecologica si mai eficienta din punct de vedere al timpului si al costurilor, de a satisface cererea. Aceasta friteuza poate garanta rezultate consecvente si standardizate pentru preparatele dvs. indiferent de incarcare si indiferent de dimensiunea portiilor. De asemenea, se asigura ca fiecare lot de alimente este gatit perfect, datorita programelor sale automate de gatit.

Grilluri profesionale cu suprafete nervurate sau netede

De la cotlete pana la legume la gratar sau roca vulcanica, preparatele grillate din meniu cresc constant in popularitate. Si indiferent daca va specializati in produsele la gratar traditionale romanesti, in hamburgeri sau va imbarcati intr-o croaziera prin preparatele diverse ale bucatariei internationale, crearea unui satay din carne de pui, sau a micilor romanesti, perfecti de fiecare data, necesita o abilitate si un echipament special.

Cu PowerGrill-ul electric din liniile de gatit 900XP si 700XP de la Electrolux Professional, puteti obtine rezultate uniforme, chiar si in timpul orelor de varf operational. Timpii de incalzire foarte rapizi ajuta personalul sa intre direct in actiune, in timp ce alimentafrea electrica inseamna ca este perfect utilizabil chiar si in zone fara acces la reteaua de gaz, cum ar fi mall-urile sau cartierele istorice.

Dispensere pentru bauturi reci in sezonul cald 

Consecventa nu trebuie sa insemne exact aceleasi produse in fiecare restaurant din lant, iar bauturile reci sunt o modalitate excelenta de a adauga o nota sau aroma locala. Indiferent dacă oferiti cocktailuri cu gheata intr-un cazinou, mocktail-uri langa piscina sau un bar deschis creativ, cu auto-servire, unde oaspetii isi pot crea propriile bauturi perfecte, puteti oferi o calitate constanta, lasand in acelasi timp loc si imaginatiei.

Cu dozatorul de granita I-Pro de la Electrolux Professional, veti avea un echipament compact, cu o eficienta energetica fantastica, iluminare LED si igienizare optionala cu lampa UV. Cu unul, doua sau chiar trei recipiente de aroma si posibilitati nelimitate, restaurantele dvs. isi pot astfel diversifica meniul de bauturi in sezonul cald, mentinand in acelasi timp calitatea superioara ce diferenteaza propriul dvs. brand de celelalte locatii concurente.

Echipamente pentru sandwich-uri, snack si take away

Un sandwich perfect cu creema fina de branza si file afumat de somon, un wrap vegan Caprese sau o felie de pizza Quatro Statione, exista ceva senzational in aceste produse simple, care aprinde o pasiune in publicul dvs si le poate castiga fidelitatea. Cand serviti sandvisuri in restaurantul sau locatia dvs. de tip take away, puteti asigura aceeasi creativitate si inspiratie, mentinand in acelasi timp standardele, cu un echipament modernm eficient si igienic.

Solutiile de gatit de mare viteza - Panini Grill SpeeDelight și cuptorul cu gatire accelerata GourmeXpress - de la Electrolux Professional va ajuta sa regenerati din congelat, sa incalziti, sa gatiti, sa coaceti si sa grilati poreparatele, pentru a crea gustari demne de un Chef de 4 stele, de fiecare data. Panini Grill-ul SpeeDelight combina trei tehnologii de gatit - grillul de contact, microunde si infrarosu - pentru a oferi un sandwich sau wrap perfect incalzit, atat in exterior cat si interior. In acelasi timp, cuptorul cu gatire accelerata GourmeXpress garantează rezultate de gatit de mare viteza, atat pentru alimentele crude cat si congelate, datorită combinatiei eficiente a tehnologiilor de convectie, microunde si impingement (jeturi puternice de aer cald).

Echipamente pentru re-incalzire si regenerare

O modalitate eficienta de re-incalzire si regenerare este esentiala pentru a mentine clientii multumiti,  pentru a minimiza risipa alimentara si pentru a mentine consecventa in calitate a proprilor produse culinare. Ospitalitatea inseamna sa oferi propriilor clienti o experienta calda si pozitiva, asa ca, indiferent daca ati optat pentru un bufet suedez sau pentru un meniu à la carte, veti dori sa asigurati o incalzire sigura si eficienta, fara pierderi de aroma sau proprietati merceologice. Aici intervine Rethermalizer de la Electrolux Professional; proiectat cu un design elegant sdi ergonomic pentru alimente lichide si semi-lichide, care au fost gatite si racite anterior, sistemul cu un singur buton al Rethermalizer asigura o reincalzire impecabila, regenerarea apei fiind secretul din spatele acestei masini eficiente si rentabile.

In plus, cu dulapurile profesionale de decongelare Electrolux Professional, puteti aduce rapid alimentele congelate la temperatura potrivita pentru gatit, economisind astfel cantitati semnificative de alimente si facandu-le disponibile, atunci cand este necesar. Aceasta capacitate ajuta la reducerea deseurilor, prin minimizarea impactului erorilor de estimare, in dimensionare volumelor de preparate gatite anticipat. 

Elevarea serviciilor de take away

Pandemia a adus cu sine o reala explozie a serviciilor de livrare si take-away, tendinta ce se mentine si in 2024. Acest boom a introdus, de asemenea, un alt flux potential de venituri in propriul lant de restaurante, o oportunitate ce merita sa fie valorificata de catre fiecare operator. Pe de alta parte, asigurarea unui serviciu de take-away de exemplu aduce unele provocari specifice, in special pentru brandurile ce au o reputatie de sussinut. Vorbim de un preparat culinar consumat de catre client fara ca personalul dvs. sa fie prezent, pentru a asigura o experienta culinara perfecta - este vorba despre a va asigura ca toti clientii dvs. se bucura de preparate de calitate, cu echipamentele profesionale de bucatarie potrivite.

In timp ce bucataria restaurantului dvs. poate produce in mod constant preparatul perfect, pot aparea mai multe probleme potentiale, intre momentul prepararii si cel in care clientul dvs. il consuma. De la pierderea temperaturii, pana la deteriorari ale calitatilor preparatului in timpul transportului, minimizarea riscurilor este crucială. Aici intervine SafeBox Hold, un cabinet ventilat si igienic de mentinere la cald. Conceput pentru a excela in reducerea riscurilor, acest ecchipament va asigura ca pizza, burgerii sau preparatele dvs. din bucataria internationala raman fierbinti la temperatura optima si, raman in siguranta impotriva bacteriilor (datorita lampii UV),  pana cand clientul isi poate ridica propria comanda.

O statie sustenabila de spalare vase

Inima oricarui lant de restaurante bate in bucatariile sale, iar statia de spalat vase joaca un rol crucial in mentinerea unui ritm sanatos. Masinile profesionale de spalat vase cu capota de exemplu, ofera eficienta, fiabilitate, usurinta in utilizare si economii semnificative, de ne-egalat prin tehnologia lor inovatoare. Dincolo insa de tehnologiile ce au traditie deja in gama extinsa de echipamente profesionale pentru bucatarie, introducem totodata si uscatorul de vase profesional HeroDry de la Electrolux Professional, o solutie de sine statatoare care permite restaurantelor sa abordeze operatiuni mai ecologice. Uscatorul profesional HeroDry este o s9olutie inovatoare pentru o statie sustenabila spalare a vaselor. Acesta usuca rapid toate tipurile de vesela reutilizabila – sticla, ceramica, aluminiu si chiar pahare reutilizabile – eliminand nevoia de pahare de hartie sau din plastic. Acest echipament versatil si ecologic este componenta ideala in crearea unei statii de spalat vase cu adevarat sustenabile.

Deziderat; mentinerea consecventei si calitatii meniului si serviciilor

In zilele noastre, livrarea constanta a unei experiente culinare excelente este extrem de importanta; ca si in alte sectoare, in Horeca feedbackul clientilor se poate distribui cu usurinta catre o audienta extrenm de larga prin intermediul platfomelor sociale, ceea ce inseamna ca furnizarea unei calitati constante este vitala pentru succesul  oricarui restaurant, cu atat mai mult pentru succesul brandului unui lant de restaurante.

Cel mai simplu mod de a obtine aceasta consecventa este cu o selectie eficienta de echipamente profesionale de bucătărie, ce pot fi de asemenea standardizate de-a lungul lantului dvs. Fresco Expert prezinta un portofoliu extins si divers de solutii si producatori internationali de top , ce va pot sustine in garantarea consecventei si calitatii in bucatariile dvs.

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune solutii
pentru lantul dvs. de restaurante?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.