0%
Cum sa alegeti masina de spalat rufe potrivita pentru pensiuni si hoteluri mici

Turistii care opteaza pentru o pensiune atunci cand calatoresc prefera sa-si petreaca timpul liber intr-un loc confortabil, cald si familiar, deoarece doresc sa se simta ca acasa. Nu se asteapta la camere de lux sau bomboane de ciocolata pe perna, dar le pasa de camere curate si lenjeria proaspat spalata, preferinte ce fac cu atat mai important pentru proprietarii de pensiuni sa aleaga masina de spalat potrivita pentru afacerea lor.

myPRO este solutia Electrolux Professional pentru locatiile Horeca mici, care au nevoie de masini de spalat, uscatoare si calandre cu aburi, care sunt mai puternice si mai rapide decat aparatele electrocasnice standard:

  • Ciclu de viata extins – de 3 ori mai mare in comparatie cu cele de uz casnic;
  • Viteza mare de operare – cu pana la 50% mai rapida (in cazul masinilor de spalat rufe);
  • Rezultate excelente, de fiecare data;
  • Flexibilitate maxima – datorita integrarii programelor profesionale;
  • Garantie conform aplicatiilor profesionale – conform reglementarilor locale.
myPRO-family_shadow-NEW_copy

De ce sa alegeti o masina de spalat myPRO pentru pensiunea dumneavoastra?

 Masina de spalat rufe myPRO  face parte dintr-o gama de echipamente semi-profesionale, special concepute pentru locatiile mici, care au nevoie de spalarea rapida si cu rezultate de inalta calitate, dar care doresc, de asemenea, sa isi mentina consumul si costurile scazute. myPRO garanteaza de asemenea, o igiena si performante excelente, combinand caracterul practic al masinilor de uz casnic cu calitatea, randamentul si performantele celor profesionale.

Structura pliabilă a mesei de calcat cu aburi si proprietatea supra-pozabila a masinilor de spalat si a uscatoarelor din aceasta gama fac ca linia myPRO sa fie perfecta pentru pensiuni, vile turistice si hoteluri de capacitate mica sau de tip bed & breakfast, care se confrunta cu spatii operationale reduse si au nevoie ca toate echipamentele sa poate fi operate facil si eficient. Cu programele lor rapide, puteti practic spala rufele in jumatate din timp si puteti obtine totodata rezultate profesionale.

Sfaturi pentru spalarea lenjeriei unei unitati de cazare

Iata cateva recomandari pentru cum sa obtineti cele mai bune rezultate, atunci cand spalati lenjeriile de pat cu masina de spalat rufe myPRO:

  • Spalati intotdeauna lenjeria de pat si prosoapele noi separat de cele vechi, pentru a evita acumularea de scame;
  • Inainte de spalare scuturati lenjeria de pat, pentru a va asigura ca nu exista nimic prins in pachetul de rufe care ar putea deteriora lenjeria de pat sau masina de spalat;
  • Spalati prosoapele separat de lenjeria de pat. Frictiunea fibrelor prosopului poate afecta sau chiar descompune fibrele din tesatura asternuturilor;
  • Evitati spalarea rufelor la temperaturi ridicate, pentru a pastra moliciunea tesaturilor;
  • Utilizati detergenti profesionali, pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru rufe, protejand totodata mediul.

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune solutii
pentru pensiunea dvs.?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.