0%
Cultura cafelei to-go in continua miscare

Tendinta de a servi o cafea din mers este un fenomen relativ modern, dar este cu siguranta aici pentru a ramane! Castigand popularitate pentru prima data in America anilor ’50 – cand cultura navetistilor a creat nevoia de mobilitate a actului de a servi cafeaua – aceasta a evoluat de la un obicei zilnic, la un simbol larg raspandit al statutului social si al sofisticarii individuale. Un companion ideal pentru stilul de viata modern si rapid de astazi, comenzile de cafea la pachet sau to-go au crescut in ritm cu cerintele vietii moderne. Insa consumatorul de cafea to-go nu se mai multumeste cu bautura fara gust livrata de vendingurile stradale sau din spatiile publice si servita intr-o cească de hartie; astazi, acestia au asteptari mari.

Pentru a satisface cerintele consumatorilor contemporani de cafea si pentru a se mentine constant inaintea concurentei, cafenelele trebuie sa se asigure ca imbratiseaza pe deplin cele mai recente tendinte. De asemenea, trebuie sa caute in permanenta noi modalitati interesante de a-si surprinde si incanta clientela - indiferent daca aceasta serveste cafeaua in locatie sau o iau la pachet.

De la  masinile super automate de cafea   cu auto-servire si o gama larga de specialitati din cafea, pana la combinatiile inovatoare de arome, servite in cana reutilizabila preferata a clientului, exista nenumarate modalitati de a va mentine in topul preferintelor; cand vine vorba de cafea, secretul este să nu stai niciodata pe loc.

Servirea unei cafele nu este doar despre cafea

Cum tendintele consumului de cafea continua sa se dezvolte rapid in intreaga lume, tot asa se intampla si cu interesul pentru cunostintele despre cafea, despre calitatea acesteia si despre diferitele metode de preparare. Interesul in constanta crestere pentru bauturile sofisticate pe baza de cafea determina consumatorii sa experimenteze mai mult astazi cu propriile preferinte si alegeri, determinand astfel cerere pe piata pentru noi varietati de boabe, arome si tehnici de preparare.
In cele din urma, cafeaua ar trebui servita cu usurinta, cu focus pe satisfactia asteptarilor clientilor. Cultura cafelei este sociala, captivanta iar cafenelele sunt locul de nastere al ideilor, prieteniilor, relatiilor si descoperirilor. Acestea conecteaza clientii intre ei, permit oamenilor sa se simtă confortabil si ofera un spatiu pentru ca acestia sa poata lua o pauza si sa traiasca momentul prezent.

Oriunde mergeti, constanta calitatii este esentiala

Cafea excelenta oricand si oriunde este cheia oricarei afaceri de succes cu cafea, indiferent de cum si unde o serviti. Asteptarile clientilor cu privire la consecventa calitatii ofertelor personalizate de bauturi si specialitati pe baza de cafea sunt in crestere, iar cafeaua este de asteptat sa ofere acelasi gust bun, de fiecare data.  Oricand, in orice zi a saptamanii, in toate locatiile, clientii sunt constant in cautarea gustului preferat. 

    O experienta excelenta cu cafea se bazeaza pe performante ridicate

    Indiferent daca se serveste sau se cumpara cafeaua preferata in magazinul preferat, la brutarie, la locul de munca sau intr-o benzinarie, nevoia de masini automate de cafea performante, rapide si fiabile este in crestere. Deoarece consumul de cafea a devenit o parte integrantă a rutinei zilnice, fiabilitatea, usurinta de utilizare si productia acestor masini joaca un rol crucial in satisfacerea nevoilor consumatorilor, in viata de zi cu zi.

    Societatea modernă este condusă de comoditate

    Asigurarea unei experiente facile ii satisface pe consumatorii de cafea, mai ales in timpul orelor de varf. Clientii se asteapta la accesul rapid si fara complicatii la bautura lor preferata - indiferent daca se opresc la un drive-thru, utilizeaza o aplicatie mobila pentru a o pre-comanda sau isi cumpara cafeaua de la automatele cu auto-servire, factorul confort a devenit un aspect vital al experientei de a servi o cafea. Oriunde s-ar afla, consumatorii preocupati cauta in primul rand confortul, fara a compromite insa calitatea, gustul si experienta.

     CUM RASPUNDEM ACESTOR PROVOCARI? 

    Asigurati confort si calitate, fara compromisuri

    In business-ul modern cu cafea, clientii doresc atat confort, cat si o calitate constanta in ceasca. Nu este vorba doar despre bautura in sine; este vorba despre o experienta care trebuie sa se potriveasca perfect cu stilul lor ocupat de viata, in timp ce ofera totusi un gust deosebit. Indiferent dacă se plimba pe strazile aglomerate, pline de viata sau se afla la locul de munca, oamenii tind sa caute o cafea care sa tina pasul cu rutina lor, fara a compromite gustul. Acest lucru reprezinta o oportunitate pentru fiecare afacere cu cafea. Intr-o lume in care timpul este pretios, cautarea confortului si a calitatii reflecta pana la urma un stil modern de viata.

    Pachete abonamente cafea & masina super-automata Franke

    Va pot interesa si pachetele noastre de abonamente lunare ce includ noua cafea de specialitate Sanfresco si masinile super automate de cafea Franke A300 si a600  

    Garanteaza o experienta cu cafea pe care se poate baza toata lumea

    Daca va doriti o clientela fidela, trebuie sa oferiti o experienta excelenta, care nu este doar despre calitatea boabelor de cafea; este vorba si despre masina care trebuie sa livreze, facil si consecvent bautura preferata, in fiecare zi. Iar asta deoarece fiabilitatea nu este doar o simplă caracteristica; este chintesenta increderii pe care o veti obtine in randul propriilor clienti. O masina super-automata de cafea de performante superioare, usor de operat va va ajuta sa raspundeti acestor asteptari si sa transformati acest lucru intr-o oportunitate pentru afacerea dumneavoastra cu cafea. Intr-o lume in care consecventa, bauturile personalizate si lipsa de personal modeleaza constant tendintele pietei, sinergia dintre o cafea excelenta si o masina fiabila de cafea defineste pana la urma angajamentul fiecarui operator pentru a oferi experiente deosebite cu cafea propriilor clienti.

    SOLICITA
    CONSULTANTA

    Cautati cele mai bune solutii
    pentru cafeneaua sau coffee
    shopul dumneavoastra?
    Discutati cu unul dintre
    expertii nostri pentru a afla
    cum vă poate ajuta Fresco
    cu solutii complete de
    tehnologizare si echipare.