0%
Espressorul super-automat Franke Mytico premiat cu Red Dot: Best of the Best

In ultimii ani, pe piata masinilor de cafea si espressoarelor, producatorii ridica constant standardele cu echipamente versatile si noi tehnologii integrabile. Si poate ca nici un espressor nu exemplifica aceasta tendinta mai bine decat espressorul super-automat Mytico Due, de la Franke Coffee Systems, primul espressor profesional al noii linii de produse Mytico, parte din noua lor categorie inovatoare de echipamente BeyondTraditional

Mytico reuseste cu succes sa combine tehnologia de ultima generatie si maiestria elvetiana cu un design italian impecabil, ce poate eleva orice decor si va deveni cu siguranta o veritabila atractie centrala pentru orice cafenea, restaurant sau brutarie artizanala. Intr-o lume in care cafeaua este mai mult decât o simpla bautura, Mytico este intruchiparea calitătii, performantei si frumusetii, captivand pasionatii de cafea ai profesionistii deopotriva.

Despre Franke Coffee Systems
Franke Coffee Systems, o divizie a Grupului Franke, este un furnizor de tehnologie si solutii pentru aparate profesionale automate de cafea, a carui pasiune pentru cea mai buna calitate a cafelei se afla in spatele efortului constant de a eleva experienta consumatorilor de cafea, prin promovarea celor mai noi inovatii și a unei expertize extinse in industrie. Fiecare masina super-automata de cafea Franke inspira pasiunea autentica pentru cafea si calitate elvetiana integrala, iar pe masura ce tendintele din industria cafelei si nevoile clientilor evolueaza, Franke se mentine relevant prin explorarea continua a oportunitatilor de optimizare a afacerilor cu cafea. Sistemele de cafea Franke ofera inovatii tehnologice, modele de calitate si performante fiabile; toate sustinute de traditionala maiestrie si inginerie de precizie elvetiana. Portofoliul amplu si modular de produse ofera solutia ideala pentru satisfacerea oricarei preferinte in materie de cafea si specialitati din cafea. 

La aproximativ un an de la lansarea sa pe piata, linia de espressoare super-automate Mytico se poate deja mandri cu propriul "Wall of Fame": Cu premiul "Red Dot: The Best of the Best in Product Design", a obtinut deja 6 premii prestigioase in design: Mytico a castigat totodata ravnitul premiu "iF DESIGN AWARD 2024 Gold", premiul "GOOD DESIGN 2023®", premiul international "MICE Product Innovation Award 2023", premiul "SMART Label" de la ce mai mare expozitie profesionala din Europa - Host Milano -, precum si premiul "German Design Award 2023". Mytico a primit in continuare patru premii si distinctii nationale suplimentare in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Germania.

"Red Dot: Best of the Best in Product Design" este cel mai inalt premiu al renumitei competitii internationale de design. Ravnitele premii "Red Dot Design" sunt acordate anual, in trei discipline. Linia Mytico de la Franke primeste acest premiu la disciplina "Product Design 2024:. Aceasta distinctie reafirma expertiza companiei, nu numai in anticiparea tendintelor de design, ci si in transformarea acestora in produse de o calitate exceptionala.

Doar cele mai remarcabile produse dintr-o categorie primesc eticheta de calitate "Red Dot: Best of the Best". Premiul este acordat de un juriu format din aproximativ 40 de experti internationali in design din diverse domenii. Sunt evaluate criterii precum functionalitatea si estetica produselor candidate. "Red Dot: Best of the Best" este cea mai inalta distinctie din competitie si premiaza cu exigenta designul de pionierat si calitatea remarcabila a produselor.

Despre Red Dot Design Award
Distinctia "Red Dot" este recunoscuta la nivel international ca fiind unul dintre cele mai importante premii de recunoastere a calitatii pentru un design bun. Pentru a evalua diversitatea in domeniul designului, intr-o maniera profesionala, premiul se imparte în trei discipline: "Red Dot Award: Product Design", "Red Dot Award: Brands & Communication Design" si "Red Dot Award: Design Concept". Fiecare competitie este organizata anual.
Doar cele mai remarcabile produse dintr-o categorie primesc eticheta de calitate "Red Dot: Best of the Best". Premiul este acordat de un juriu format din aproximativ 40 de experti internationali in design din diverse domenii. Criterii precum functionalitatea si estetica produselor candidate sunt evaluate pentru premiu. "Red Dot: Best of the Best" este cea mai inalta distinctie din competitie si premiaza designul de avangarda si calitatea remarcabila a produselor.

In acest an, juriul international a acordat pentru prima data punctele castigatoare Red Dot ca parte a evaluării "Red Dot: Best of the Best". Franke Mytico a primit un remarcabil scor de 93 dintr-un maxim de 100 de puncte castigatoare "Red Dot". "Printre numeroasele onscrieri din partea companiilor si studiourilor de design din intreaga lume, calitatea si designul remarcabil al produsului dvs. au convins juriul nostru internațional. Cu Red Dot Winner Label si o prezentare exclusivă a premiului dumneavoastră in Red Dot Design Yearbook, pe site-ul nostru si on expozitiile noastre, onoram aceasta mare realizare", scrie Prof. Dr. Peter Zec, initiator si CEO al Red Dot, in prezentarea rezultatelor finale.

"Premiul Red Dot: Best of the Best in Product Design a fost posibil datorita efortului remarcabil al companiei italiene EMO Design, in colaborare cu o echipa inter-departamentala de la Franke Coffee Systems", subliniază Marco Zancolò, CEO Franke Coffee Systems.
"Impreună, am dezvoltat un aparat de cafea care vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, care ofera un raspuns la provocarile speciale din zilele noastre, stabileste noi standarde in ceea ce priveste flexibilitatea si usurinta in utilizare si, arata extrem de bine in acelasi timp!"

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune
sisteme de cafea pentru
locatia dumneavoastra?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.