0%
Masina de spalat vase under-counter Neoblue Touch - rezultate impecabile si economii cu un singur "touch"

Cea mai noua generatie de masini profesionale de spalat vase si pahare este aici: NeoBlue Touch Undercounter este conceputa pentru a va ajuta sa spalati vasele si paharele in cel mai simplu si mai fiabil mod, cu costuri reduse de functionare in consumul de energie, apa si detergenti.
Profitati de performanta remarcabila si de spatiul de incarcare maximizat, pentru a spala cu usurinta de exemplu halbe de bere si farfurii mari pentru pizza cu diamentrul de pana la 36 cm diametru. 

neoblue-touch-epr

Gestionarea masinii de spalat vase NeoBlue Touch Undercounter este mai usoara ca niciodata: un singur buton de operare. Fie ca o porniti, reumpleti recipientul de detergent sau efectuati un ciclu de spalare, schimbarea culorilor pe panoul de control comunica utilizatorului starea curenta a masinii. In plus, noua aplicatie Electrolux Professional va poate simplifica experienta zilnica de lucru, direct de pe propriul smartphone.

Sustenabilitate, performanta si usurinta in utilizare,
toate beneficiile acum intr-o singura masina
save

Economii inteligente si ergonomie

Reduceti costurile cu pana la 40%* in consumul de energie, apa si detergenti. Asigurati astfel o functionare si o spalare fara stres operational.

star

Rezultate remarcabile de spalare

Obtineti rezultate impecabile de fiecare data cu o acoperire de 360° a distributiei de cu apa in incinta masinii de spalat vase si pahare, datorita noului brat de spalare integrat. Obtineti o stralucire impecabila chiar si datorita detergentilor si accesoriilor potrivite si cresteti productivitatea datorita unei capacitati de incarcare mai mari.

ok

Simplitate intr-o singura atingere

Simplificati experienta zilnica operationala fara probleme cu butonul tactil intuitiv, codul de culori si aplicația OnE Connected. Atingeti o data si va conectati instantaneu.

Asset_1

Economii suplimentare de energie cu ciclul implicit MyEco de pana la 40%

Ciclul MyEco ofera economii suplimentare in:
– consumul de energie, folosind doar 260Wh/cos**, economisind peste 3.000 kWh/an, echivalentul a peste 145.000 de smartphone-uri încărcate*
– consumul de apă 2,1 l/ciclu**

combined_black_V777927

*Calculat de EPA (Agențta pentru Protectia Mediului din SUA)
**Calcul prin consumul de energie in timpul utilizarii produsului, profilul EFCEM (36 cicluri/zi*300 zile/an), luand in considerare un mix de surse de energie conform bazei de date UE calibrate upd. valori [kgCO2eq /KWh] – Sursa: IEA 2020 lansat în 2023 – Factorii de emisie EIA sunt specificati pentru CO2 de energie electrica si caldura si, includ factorii CH4 si N2O, conform AIE si pentru 2021. Comparatie realizata intre NeoBlue Touch cu ciclul MyEco si gama anterioară Electrolux Professional Undercounter, cu consum de apa/ciclu de 3 l.

Rezultate impecabile cu un singur touch

Descoperiti noua generatie de masini de spalat vase si pahare NeoBlue Touch Undercounter, concepute pentru a va ajuta sa spalati vasele si paharele  in cel mai simplu si mai fiabil mod, cu costuri reduse de energie, apa si detergenti. 

ERGOCERT-logo
fsc_Logo
co2-icon
repairability-logo
Design ergonomic
de 4 stele

Operare simpla, prin interfata usor de utilizat;
 Designul ergonomic asigura un stres minim asupra utilizatorului;
Deschidere eficienta pentru o incarcare usoara a cosurilor
Panou control tactil cu coduri de culori, pentru un proces de spalare facil.

Ambalaje
reciclabile

100% reciclabil, pentru a asigura o circularitate completa;
Ambalaje realizate dintr-un amestec de 70% carton reciclat si hartie de la FSC;
Utilizare cerneluri pe baza de apa.

Echivalent
CO2

Reducerea emisiilor de CO2 este unul dintre obiectivele durabile pentru a limita impactul climatic. Cu ciclul MyEco, emisiile de CO2 sunt reduse cu peste 7 mii Kg/an, echivalentul a 469.000 smartphone-uri încărcate.

Extindere ciclu de 
viata al produsului

Intretinere usoara cu suportul tehnicienilor si pachetelor de service;
Asistenta tehnica dedicata, pentru diagnosticare si procedurile  de interventie;
Disponibilitatea pieselor de schimb pentru cel putin 10 ani;
Manual de service si instruire facila

Rezultate superioare de spalare

bullet

Spatiu de incarcare maximizat
Beneficiati de o inaltime optima de incarcare de aproximativ 400 mm: aceasta se potriveste cu usurinta atat pentru pahare si halbe inalte, cat si pentru farfurii si tavi de pizza cu diametrul de pana la 36 cm. Masina de spalat vase si pahare  NeoBlue Touch este echipata pentru a raspiunde oricaror cerfinte de spalare, de pana la 65 cosuri/oră (sau 1,170 vase/ora), asigurand o productivitate cu pana la 60% mai mare, pentru a reduce costul fortei de munca.

bullet

Spalare si clatire
Rezultate impecabile de spalare si de clatire, datorita noului design al bratelor puternice de spalare si de clatire.

bullet

Fiabila si durabila
Boilerul si incinta de dspalare sunt din otel inoxidabil superior. Incinta cu glisiere plate garanteaza o solutie ce isi mentine etanseitatea in timp, o incarcare facila si o curatare imbunatatita.

Performanta, inovatie si control

bullet

Rezultate impecabile
Obtineti o acoperire de pulverizare a apei de 360° in incinta, asigurand o spalare eficienta, indiferent de plasarea articolelor in cos, cu o acoperire de 3 ori mai buna de la noul brat de spalare integrat.

bullet

Mentineti performanta maxima
Filtrare imbunatatita pentru a reduce infundarea si pentru a mentine apa curata, ciclu dupa ciclu, cu filtrele inovatoare Electrolux Professional, cu coduri de culori.

bullet

Control cuprinzator
Beneficiati de un control total asupra sistemului hidraulic cu sistemul nostru electronic, oferind performante ridicate si reducand in acelasi timp consumul de energie

Proiectat pentru performanta 

bullet

Noua generatie de filtre
Suprafata de captare superioara pe noile rezervoare si filtre cu pompa modelate, pentru a garanta o filtrare optima si performante optime de spalare.

bullet

Accesibilitate si coduri de culori
Incinta marita de spalare si puncte de contact colorate pe piesele detasabile, pentru a simplifica operatiunile zilnice.

Cosuri universale

Alegeti dintre diferitele tipuri de cosuri disponibile: pentru farfurii plate sau boluri; cu insertii de sarma pentru farfuriile mari de pizza, halbe de bere sau cesti de cafea; cu recipiente speciale pentru tacamuri sau cele cu laturile deschise, potrivite pentru tavi si cuve.

accesorii-neoblue-touch
consumabile-neoblue-touch

Detergenti lichizi

Acesti detergenti profesionali elimina picaturile si petele, pentru a avea mereu  pahare stralucitoare, lasand totul perfect uscat si curat. Datorita unei formule specifice, acesti detergenti contribuie si la prevenirea formarii calcarului in interiorul masinii de spalat.

SOLICITA
CONSULTANTA

Descoperiți modul în care solutiile si tehnologiile promovate de Fresco va pot sustine transformarea propriei bucatarii profesionale, prin utilizarea echipamentelor profesionale electrice, specializate pentru locatiile de tip Horeca.