0%
Va prezentam noul model Plexor M2 de la Turbochef

Turbochef a introdus deja pe piata acum ceva timp  inovatiile revolutionare ale cuptorului Plexor A3, care permite operatorilor sa combine trei procese diferite de gatire intr-o singura unitate automatizata. Plexor A3 a primit deja aprecieri din partea multor asociatii de profil si retele de ti p QSR. Dar TurboChef nu s-a oprit aici cu aceasta tehnologie. Ce se intampla de exemplu cu operatorii Horeca ce necesita o amprenta mai mica si cauta o unitate care functioneaza manual?

Si astfel a aparut Plexor M2. Un nou model din familia cuptoarelor TurboChef, M2 este construit pentru locatiile de dimensiuni mai mici, oferind insa in continuare multe dintre beneficiile lui Plexor A3. Si este inca singurul cuptor din industrie care permite operatorilor sa combine tehnologia de impingement si capabilitatile celei de gatire rapida, ambele in aceeasi unitate.

plexor-m2-front

Creati un meniu extins si versatil

Una dintre cele mai unice caracteristici ale TurboChef Plexor M2 este includerea a doua compartimente de gatit, complet separate, care ofera controlul independent caracteristici diferite de gatire pentru fiecare compartiment. Operatorii Horeca pot determina astfel combinatia potrivita pentru prepararea meniului propriu unic, cu optiuni care includ un cuptor cu tehnologia de impingement (aer cald fortat), un cuptor cu gatire accelerata, un cuptor cu convectie sau o combinatie de cate doua dintre aceste 3 tehnologii. In functie de meniul creat, operatorii isi ajusta functionalitatea unitatile Plexor M2, pentru a se potrivi cu acel meniu.

Functionalitatea sistemului si combinatia celor 3 tehnologii intr-o amprenta compacta, caracteristica cuptoarelor cu gatire accelerata, sustine  crearea de preparate finite exceptionale. Operatorii au un panou de control ușor de utilizat, ce include pictograme cu  imagini ale tuturor preparatelor din meniu . Selectati pictograma preparatului dorit, iar panoul de control va indruma catre compartimentul  in care sa plasati preparatele . Preparatele congelate sau cele care necesita un proces de gatire intern sunt cele mai potrivite pentru modul de gatire rapid, in timp ce alte preparate, care necesita un proces termic intens si concentrat, cum ar fi aluatul crud de pizza, sunt cele mai potrivite pentru tehnologia de impingement.

Va puteti baza pe randamentul ridicat, intr-o forma compacta

Acest cuptor inteligent permite locatiilor Horeca sa ofere un meniu extins, fara a necesita o cantitate semnificativa de spatiu dedicat. Cu o lungime totala de 69 centimetri, M2 este compact pentru majoritatea spatiilor dintr-o bucatarie profesionala. Faptul ca exista doua compartimente de gatit in interiorul aceleiasi amprente determina o  productivitate sensibil crescuta, prin comparatie cu un cuptor conventional. Iar atunci cand aceste doua cuptoare aflate intr-un singur sasiu ofera de asemenea viteza si eficienta, productivitatea poate fi si mai mare.

Cuptorul TurboChef Plexor M2 ofera de asemenea versatilitate in configurare. Aceasta include de exemplu tipul de racord utilizat, putand functiona atat cu una sau cu doua prize si, chiar se poate configura in functie de tipul de racord disponibil in fiecare locatie. Re-tehnologizarea este astfel simpla cu Plexor. Acest cuptor de tip ventless (fara ventilatie) ofera suficienta versatilitate pentru a face fata oricaror provocari determinate de spatiul disponibil. Fiind un cuptor de banc de mare viteza, acesta se poate amplasa in conditiile particulare de spatiu  ale celor mai versatile unitati de servicii alimentare de tip Horeca.

Compartimentele cu parametrii independenti de gatire ofera utilizatorilor multiple optiuni

Structura personalizabila a acestui cuptor este un avantaj extraordinar pentru orice locatie Horeca. Cuptorul de impingement poate fi setat fie deasupra sau in partea inferioară a acestui sistem cu doua compartimente. Aceasta versatilitate determina o configurare simplificata a spatiului, pentru nevoile propriilor operatiuni.

Beneficiul principal al unui cuptor cu gatire accelerata este ca ofera versatilitate si rapiditate in procesele si nevoile de gatit. Acest cuptor special de mare viteza face posibila gatirea unei game extinse de preparate, pornind de la materii prime aflate in diferite stadii de prospetime sau refrigerare. Gatirea a 12 aripi congelate in aproximativ 4 minute si jumatate si intr-un interval restrans de temperatura este posibila cu acest echipament. Consistenta si rumenirea uniforma asigura ca, indiferent de produsul preparat, veti obtine  rezultatul dorit, de fiecare data. Cuptorul cu gatire rapida este foarte flexibil prin varietatea materiilor prime cu care poate lucra, incluzand practic orice produs alimentar congelat, refrigerat sau semi-preparat.

In modul impingement cuptorul ofera de asemenea o flexibilitate ampla, oferind o rumenire uniforma preparatelor. O pizza cu aluat crud de 40 cm se gateste in aproximativ 3 minute. In cadrul aceluiasi cuptor, este de asemenea posibil sa reglati setarile pentru gratar, prin scaderea temperaturii superioare a aerului si mentinerea unei temperaturi ridicate pentru baza compartimentului. Acest lucru permite capacitatea de a face totul, de la un sandwich cu branza la gratar, fajitas sau oua ochiuri.

Cand utilizati cuptorul pe modul convectie, aerul cald este circulat in interiorul camerei pentru a ajuta la accelerarea procesului de gatire. Cu tehnologia Turbovection, prajirea si coacerea sunt mai rapide si mai uniforme. Sustine in final satisfactia clientilor dumneavoastra si reduce sensibil timpul de servire.

Experimentati viitorul gatitului

Puteti servi preparate delicioase intr-un mod rapid si facil. Descoperiti cum puteti praji, coace si rumeni perfect cu noul Plexor M2. Aceasta solutie sustine un flux de lucru mai simplu si permite extinderea propriului meniu

Design usor de utilizat

Acest cuptor rapid de banc poate sustine operatorii de locatii Horeca in numeroase moduri, oferind in acelasi timp un design usor de utilizat. Operatorul selecteaza preparatul pe care trebuie sa il gateasca prin selectarea unei pictograme, pe panoul de control. Aceasta este o optiune utila pentru ajutori de bucatar sau chiar si pentru personalul de bucatarie mai putin specializat, nu necesita practic nici un timp alocat pentru training. Pentru multe companii, acest tip de cuptor usureaza sensibil activitatea operatorului, ajutand la scaderea costurilor cu angajatii.

Pentru locatiile Horeca ce sunt gata sa faca upgrade la un cuptor mai versatil, care poate tine pasul cu productivitatea crescuta fara a ocupa mult spațiu, TurboChef Plexor M2 este o investitie excelenta. Tehnologia de ultima generatie din acest cuptor de mare viteza permite o calitate superioara si consecventa a preparatelor servite si un serviciu mai rapid.

SOLICITA
CONSULTANTA

Obtinerea unui randament ridicat intr-o amprentă mica este posibila cu TurboChef Plexor M2. Cu doua compartimente separate, pentru a gati diferite elemente de meniu și un panou de control usor de utilizat, este acum simplu sa aduceti un produs din congelat pe farfurie, in doar cateva minute