0%
Top 5 echipamente esentiale Electrolux Professional intr-o bucatarie de restaurant

Cand vorbim despre bucatarii profesionale, echipamentul potrivit este crucial pentru a asigura operatiuni eficiente si rezultate de inalta calitate. Echipamentele si aparatele pe care le utilizati pot avea un impact semnificativ asupra productivitatii si succesului general al unei afaceri in Horeca.  Si aici intervine Electrolux Professional, unul dintre cei mai mari producatori la nivel international, oferind o gama extinsa de echipamente de varf, pentru a satisface diferitele nevoi ale chefilor bucatari, personalului si clientilor dumneavoastra.

De la linii orizontale de gatit de ultima generatie, masini de spalat vase, cuptoare si friteuze, pana la duo-ul tehnologic inovator Cook &  Chill, Electrolux Professional ofera o lista cuprinzatoare de echipamente, pentru a se potrivi oricarui tip de restaurant, fie ca este vorba de servicii rapide sau de fine-dining.

In acest post vom acorda o privire mai atenta la unele dintre caracteristicile si beneficiile echipamentelor Electrolux Professional, proiectate pentru a va sustine in procesul de selectie a celor mai potrivite solutii pentru o bucatarie profesionala. Ca urmare, daca sunteti in cautarea unor echipamente de cea mai buna calitate pentru a va ajuta sa conduceti propriul restaurant catre nivelul urmator, va invitam sa parcurgeti cele de mai jos, pentru a descoperi ce are de oferit Electrolux Professional.

700xp
900xp

Liniile modulare orizontale de gatit din seria XP

Daca sunteti in cautarea unei linii orizontale perfecte de gatit pentru a spori eficienta propriului restaurant, liniile 700XP si 900XP de la Electrolux Professional pot fi solutia dumneavoastra. Aceste game inovatoare au fost proiectate cu un set de caracteristici inteligente pentru a satisface nevoile restaurantelor rapide și cu servicii complete.

Printre specificatiile tehnice si tehnologiile incorporate, credem ca merita mentionate capacitatea de inductie superioara, de mare putere, care asigura o dispersie concentrata a caldurii, determinand astfel o crestere sensibila a performantelor de gatire, precum si o reducere a costurilor si pierderilor tehnologice. In plus, arzatoarele proprietare "flower-flame" sunt proiectate intr-un mod unic, pentru a se potrivi tigailor de orice diametru, facandu-le incredibil de versatile si perfecte pentru orice scenariu de gatit.

O alta caracteristica remarcabila este masina automata de gatit paste HP, care poate fierbe cu usurinta o serie de ingrediente diferite, cum ar fi carne, legume, cartofi, orez, cereale si multe altele. Intre timp, gratarul PowerGrill ofera performante ridicate si uniformitate termica superioara, asigurandu-va ca preparatele sunt gatite la perfectiune, de fiecare data.

Nu in ultimul rand, cuptorul cu convectie pe gaz incorporat in masina de gatit va permite sa gatiti simultan pe doua niveluri, maximizand astfel eficienta bucatariei si economisind timp. In general, liniile de gatit 700XP și 900XP de la Electrolux Professional sunt solutia potrivita pentru orice restaurant care doreste sa-si eficientizeze operatiunile din bucatarie si sa produca preparate de inalta calitate.

glasswasher
dishwashing-quadro
racktype

Echipamente profesionale de spalat vase

In ceea ce priveste echipamentele de spalat vase, Electrolux Professional pune la dispozitie o gama larga de masini de spalat vase si pahare de tip under-counter, masini de spalat vase cu capota, masini de spalat vase tip tunel, masini de spalat ustensile si masini de spalat vase mari, care pot satisface oricare dintre nevoile bucatariei dumneavoastra profesionale.

Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa combine performanta maxima si economiile - atat din punct vedere financiar, cat si cele referitoare la utilitati -, noile masini de spalat pahare si masini de spalat vase ecologice pot fi solutia potrivita pentru statia dumneavoastra de spalare. Cu acest tip de echipament nu este nevoie sa asteptati ca paharele spalate sa se raceasca - masina de spalat pahare va permite sa serviti rapid bere excelenta si rece, datorita functiei programului de clatire la rece.

ecostore-cabinets_

Dulapurile frigorifice Ecostore

Dulapurile frigorifice Ecostore de la Electrolux Professional indeplinesc toate standardele europene pentru unitatile frigorifice si congelatoarele profesionale. Aceste echipamente sunt echipate cu Frost Watch Control, o tehnologie care ofera beneficii semnificative pentru bucatariile cu volume mari  de comenzi, in care se produc deschideri frecvente ale usilor in timpul operarii. Prin optimizarea procesului de dezghetare si prevenirea schimbarilor bruste de temperatura din interior, aceasta tehnologie reduce cresterea bacteriilor, minimizeaza daunele alimentare si reduce totodata semnificativ consumul de energie.

frying

Friteuzele automate HP

Friteuzele HP de la Electrolux Professional fac din prajire un proces fara efort cu funcția lor automata de gatit. Aceasta tehnologie ajusteaza parametrii de gatit in functie de sarcina, garantand rezultate consecvente si perfecte de fiecare data. De asemenea, cu aceste echipamente automate puteti reduce consumul de ulei si costurile de functionare. In plus, sistemul avansat de filtrare in doi pasi asigura operatiuni de curatare si filtrare mai rapide si mai sigure.

cook-chill_1

Tehnologia  Cook & Chill

In acest blog am discutat in mai multe randuri despre tehnologia Cook & Chill, iar Electrolux Professional ofera o inovatie de ne-egalat cu functionalitatea SkyDuo, permitand o conexiune directa si perfecta intre procesele de gatire si racire rapida. Aceasta tehnologie simplifica pregatirea meniurilor in afara orelor de varf, oferind o solutie rentabila si operatiuni eficient scalate in timp. Cuptoarele si abatitoarele SkyLine functioneaza in tandem, comunicand intre ele in timp real, pentru a asigura o interfata tactila ,simpla si intuitiva. Prin combinarea acestor doua echipamente, puteti economisi atat bani, cat si spatiu, experimentand in acelasi timp operatiuni eficiente, cu o gama completa de accesorii si ustensile, concepute pentru a se potrivi cu duo-ului Cook & Chill.

Electrolux Professional ofera o gama completa de echipamente si tehnologii, ce pot raspunde cu succes la nevoile bucatariei si personalului dumneavoastra, oferind astfel solutii adaptate cerintelor dumneavoastra specifice.

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune
solutii si tehnologii
pentru bucataria dvs.?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.