- Pagina principala
- Chef's Hub
- Arhive Lunare: Ianuarie 2024
Arhive Lunare: Ianuarie 2024
Alegeti servicii de mentenanta pentru reducerea costurilor totale cu echipamentele profesionale
Prin comparatie cu o abordare bazata pe costuri, cea bazata pe performanta evalueaza - dincolo de costul de achizitie al echipamentelor -capacitatea acestora de a a functiona impecabil, pentru cea mai lunga perioada de timp posibila...
Abordarea corecta a metodei Cook & Chill: cum sa reduceti risipa alimentara si alte beneficii
Prin comparatie cu anii anteriori, in 2023, operatorii de restaurante au beneficiat de presiuni inflationiste reduse, de ameliorarea provocarilor legate de forta de munca si de mai putine constrangeri ale lanturilor de aprovizionare. Poate fi 2024 anul in care lucrurile se apropie de noua normalitate...
Abatitorul pentru bucataria profesionala - ghidul complet
Daca aveti in plan deschiderea unui restaurant sau a unei locatii de tip Horeca iar una dintre provocarile principale este echiparea eficienta si completa a bucatariei si a spatiilor adiacente de depozitare uscata si refrigerata, acest post este pentru dumneavoastra...
- Continut Descarcabil (4)
- Tendinte & Tehnologii (38)
- Recomandari & Info Utile (94)
- Promotii (1)