Ce echipamente va sunt necesare la deschiderea unui bar-coffee shop
0%
Espressor electronic pentru cafea
Fresco Expert va pune la dispozitie o gama variata de espressoare si masini de preparare a cafelei, de la branduri precum Electrolux Professional, MCE Astoria, echipamentele platformei nemtesti Virtus Group. Alegeti o masina cu un singur grup, cu doua, trei sau patru grupuri. Indiferent de model, veti beneficia de stabilitate termica, fiabilitate, acces usor la componente pentru o intretinere simpla si abur nelimitat.
Rasnita pentru cafea
Echipamente compacte, performante. Rasnitele de cafea de la Electrolux Professional si de la Virtus Group va ofera o solutie eficienta si compacta pentru orice spatiu. Echipamentele va ofera utilizare practica datorita functiei de reumplere automata a compartimentului de dozare, distribuind de fiecare data o portie constanta, reglata volumetric.
Storcator citrice
Storcatoarele de citrice profesionale sunt echipamente perfecte pentru orice bar, cafenea, supermarket sau restaurant. Acestea pot fi electrice sau automate si asigura separarea sucului si deseurilor. In functie de capacitatea aleasa, un storcator de citrice profesional poate procesa pana la 25 de portocale pe minut. Un storcator de citrice profesional, fie ca va fi folosit pentru portocale, lamai, lime, grapefruit-uri sau alt fruct, va va oferi nu numai un rezultat extrem de gustos, ci si sanatos.
Modul bar refrigerat
Modulele refrigerate pentru bar din oferta Fresco Expert sunt ideale atat pentru depozitarea butoaielor de bere, cat si pentru servire. Primele dintre acestea au o capacitate de 4, 6 sau 8 butoaie de cate 50 de litri fiecare (deci o capacitate totala de 200, 300 sau 400 de litri), pe o structura din inox. Pe de alta parte, modulele pentru servire sunt dotate cu 1 sau 2 cuve si 2 pana la 4 usi fiecare. Acestea au suficient spatiu de depozitare pentru 2 pana la 4 butoaie de 50 de litri fiecare (o capacitate totala intre 100 si 200 de litri).
Vitrine/Frigidere bauturi
Indiferent ca vorbim despre frigidere de bauturi sau o vitrina frigorifica de bauturi, trebuie sa intelegeti ca acestea au un dublu sau chiar triplu rol. In primul rand, echipamentele respective prelungesc termenul de valabilitate al produselor care sunt pastrate in interiorul lor, ceea ce se traduce prin posibilitatea de a le comercializa o perioada mai indelungata, dar si prin reducerea risipei.
In al doilea rand, frigiderul/vitrina de bauturi are rolul de a prezenta produsele din interior intr-o maniera eleganta si practica. Nu in ultimul rand, clientii dumneavoastra, fie ca detineti un supermarket, un bar, un restaurant sau administrati o benzinarie, vor dori intotdeauna bauturi reci.Â
Vitrine calde/reci expunere
Vitrinele calde si reci din aceasa categorie sunt dedicate in special barurilor, pizzeriilor si brutariilor, dar fara a exclude posibilitatea utilizarii lor si in alte unitati de productie. Vitrinele au umiditate controlata si temperatura pozitiva, sunt dotate cu geamuri frontale drepte sau curbate, iluminare interioara, cu sau fara spatii suplimentare de depozitare. Vorbim despre echipamente clasice si moderne, care va vor ajuta in prezentarea ca la carte a tuturor produselor din oferta.
Pannini grill de contact
Gustarile pregatite sunt demne de un chef datorita combinarii a trei tehnologii de gatit: placa de contact, radiatii cu infrarosu si microunde. Preparatele pregatite vor fi croncante la suprafata si perfect gatite la interior.
Grill-urile de contact pannini sunt dispozitive robuste, confectionate din otel inoxidabil. Placile grill-ului sunt realizate din fonta, pentru un transfer ideal de caldura. Aceste dispozitive de tip pannini au suprafata striata sau neteda, cu una sau doua zone de gatire. Cat despre termostat, el este reglabil pana la 300 de grade Celsius. Placa superioara se ajusteaza la diferite inaltimi, pentru a reduce timpul de gatire si a dubla performanta.
Masina de facut gheata
Criteriile esentiale pe care trebuie sa le aveti in vedere in alegerea unui echipament de facut gheata sunt: tipul de gheata produs/dimensiunea echipamentului/capacitatea de productie in 24 de ore/capacitatea de depozitare a cantitatii produse/tipul de racire –pe aer sau pe apa.
Optional, puteti alege si din urmatoarele echipamente, in cazul in care doriti sa exitindeti gama de produse comercializate in cadrul localului:
Vitrina inghetata
Dulap frigorific
Cuptor convectie
Nu in ultimul rand, nu trebuie sa uitati ca in alegerea echipamentelor foarte importante sunt garantiile si serviciile post vanzare, pe care un furnizor ca Fresco Expert poate sa vi le ofere. Daca va doriti solutii optime, pliate pe business-ul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati si sa cereti o oferta!