Pornind de la realitatea ca majoritatea spatiilor din bucatariile profesionale sunt limitate ca dimensiuni, consideram ca atat spatiul, cat si numarul de echipamente operationale nu ar trebui sa iti limiteze optiunile din propriul meniu. Credem ca meniul tau ar trebui sa fie flexibil, atat in configuratie, cat si in ingrediente, astfel incat sa ai posibilitatea de a te adapta rapid la orice schimbari in preferintele propriilor clienti.
Modul in care ingredientele sunt prelucrate in bucatarie face, desigur, parte din aceasta "ecuatie", iar, pentru a puncta acest aspect, incercam in acest post sa evidentiem cuptoarele TurboChef cu gatire accelerata. Cuptoarele rapide, cu tehnologia de gatire accelerata, sunt deja recunoscute la nivel mondial, in special prin beneficiile pe care le prezinta:
- Se poate lucra exclusiv cu materii prime si semi-preparate congelate (pierderi reduse de materii prime prin extinderea termenului de valabilitate);
- Din congelat pe farfurie in doar cateva minute;
- Nu necesita conexiuni la apa si scurgere, iar prin tehnologia ventless nu necesita nici racordul la un sistem de sau ventilatie (include un filtru catalitic, ce nu necesita o intretinere deosebita in timp);
- Facil de utilizat, prin panoul de control intuitive, cu pictograme personalizabile pentru fiecare preferat din meniul tau;
- Monitorizarea eficienta a ciclurilor de coacere sau regenerare.
Si astfel, intreaga linie de cuptoare ventless este rapida, eficienta si versatila, potrivita practic pentru orice tip de locatie Horeca sau Retail.