0%
Ce model de cuptor rapid Turbochef este potrivit pentru afacerea mea?

Pornind de la realitatea ca majoritatea spatiilor din bucatariile profesionale sunt limitate ca dimensiuni, consideram ca atat spatiul, cat si numarul de echipamente operationale nu ar trebui sa iti limiteze optiunile din propriul meniu. Credem ca meniul tau ar trebui sa fie flexibil, atat in configuratie, cat si in ingrediente, astfel incat sa ai posibilitatea de a te adapta rapid la orice schimbari in preferintele propriilor clienti.

Modul in care ingredientele sunt prelucrate in bucatarie face, desigur, parte din aceasta "ecuatie", iar, pentru a puncta acest aspect, incercam in acest post sa evidentiem cuptoarele TurboChef cu gatire accelerata. Cuptoarele rapide, cu tehnologia de gatire accelerata, sunt deja recunoscute la nivel mondial, in special prin beneficiile pe care le prezinta:

  • Se poate lucra exclusiv cu materii prime si semi-preparate congelate (pierderi reduse de materii prime prin extinderea termenului de valabilitate);
  • Din congelat pe farfurie in doar cateva minute;
  • Nu necesita conexiuni la apa si scurgere, iar prin tehnologia ventless nu necesita nici racordul la un sistem de sau ventilatie (include un filtru catalitic, ce nu necesita o intretinere deosebita in timp);
  • Facil de utilizat, prin panoul de control intuitive, cu pictograme personalizabile pentru fiecare preferat din meniul tau;
  • Monitorizarea eficienta a ciclurilor de coacere sau regenerare.

Si astfel, intreaga linie de cuptoare ventless este rapida, eficienta si versatila, potrivita practic pentru orice tip de locatie Horeca sau Retail.

O perspectiva asupra solutiilor de gatire accelerata

Gatitul accelerat permite operatorilor de servicii alimentare de toate tipurile sa livreze preparate de calitate superioara intr-un timp sensibil redus, prin comparatie cu modelele de cuptoare conventionale. Astfel, cuptoarele TurboChef ofera capacitati rapide de gatire, integrand 3 tehnologii: jeturi de aer (air impingement), microunde si convectie.

VENTLESS-turbochef

Folosind aceste trei tehnologii, operatorii de servicii alimentare comerciale pot dezvolta un meniu divers, cu timpi de gatire redusi si rezultate perfecte, cu fiecare ciclu. Dar acesta nu este singurul aspect excelent al capacitatii de gatire rapida de la TurboChef.

Cuptoarele TurboChef nu necesita racord la sisteme de ventilatie

Ce este mai bun decat un cuptor care poate gati aproape orice? Un cuptor care poate gati aproape oriunde? Asa cum mentionam mai sus, a gasi o bucatarie profesionala care nu este limitata de spatiul disponibil este aproape la fel de dificil ca a gasi un copil caruia nu-i place pizza. Atunci cand poti conecta un cuptor la reteaua electrica si te poti “juca” cu el in orice spatiu, te vei putea “conecta” de asemenea mai bine la profituri mai mari.

Cuptoarele accelerate ventless sunt cel mai direct mod de a transforma spatiile mai putin profitabile in oportunitati de vanzari suplimentare. Cuptoarele rapide ventless TurboChef folosesc un filtru catalitic  pentru a elimina eficient grasimea din aerul evacuat de sistemul intern al acestora. Cu aceste unitati certificate ventless, orice tip de locatie Horeca sau Retail poate implementa si profita de beneficiile unui cuptor de gatire rapida TurboChef, fara a necesita o hota conectata la un sistem HVAC.

Si totusi, ce model de cuptor rapid Turbochef este potrivit pentru afacerea mea?

tabel-modele-turbochef

TurboChef Technologies a fost pionierul tehnologiei de gatire rapida, atunci cand compania a fost fondata, in 1991. Aceasta a debutat prin furnizarea de echipamente rapide de gatit pentru intreprinderile care nu se aflau in industria serviciilor alimentare in sine, cum ar fi de exemplu lanturile de cinematografe. In prezent insa, TurboChef are cincisprezece linii distincte de produse, pe care le distribuie catre numeroase companii implicate în servicii alimentare, cum ar fi lanturi de cafenele, QSR's si locatii specializate pe take away, vase de croazieră si lanturi hotelere.

Consultantii Fresco Expert pot oferi mai multe detalii legate de caracteristicile si beneficiile fiecarui model de cuptor rapid din portofoliul Turbochef, precum si de accesoriile specifice disponibile.

SOLICITA
CONSULTANTA

Completeaza formularul si
intra in contact cu un
consultant Fresco Expert,
specializat pe solutiile
de gatire rapida