0%
Cinci tendinte care vor modela afacerile de tip spalatorie cu auto-servire

In orice industrie, evolutia este esentiala, iar afacerea unei spalatorii nu este diferita. Dinamica  asteptarilor clientilor si progresele tehnologice semnificative din ultimii ani au condus catre procese moderne de spalare, foarte diferite de solutiile traditionale din trecut. Cu un accent puternic pe igiena, viteza, durabilitate si eficienta, precum si cu o atentie particulara acordata serviciilor de asistenta tehnica, solutiile prezente de spalatorie cu auto-servire sunt cu adevarat inovatoare.

De la masinile de spalat rufe care functionează cu 50% mai repede decat masinile standard de uz casnic, pana la programele de dezinfectare care minimizeaza preocuparile clientilor cu privire la igiena, iata cele cinci tendinte cheie ce credem ca vor modela viitorul spalatoriilor cu auto-servire.

In sectorul in continua schimbare al afacerilor cu spalatorii, este esential sa tineti pasul cu tendintele emergente. Cele mai bune spalatorii se dezvolta rapid, integrand noi tehnologii si soluții simple de spalatorie profesionala, pentru a duce profiturile si sustenabilitatea afacerilor la un nivel superior.

#1. Igiena intr-o spalatorie cu auto-servire ramane in prim plan 

O modalitate cheie de a oferi standarde mai exigente pentru igiena este prin utilizarea de echipamente inovatoare, masini moderne, ce includ tehnologii inovatoare, capabile sa sigure aceste standarde. Masinile de spalat rufe de la Electrolux Professional sunt fabricate dintr-un otel inoxidabil usor de igienizat, asigurand astfel o curatare profunda si o dezinfectare facila. De asemenea, acestea ofera o varietate extinsa de programe de dezinfectare pentru utilizatori. Alte inovatii tehnologice ofera o abordare mai igienica, cum ar fi renuntarea la metodele de plata cu monede sau token si integrarea tehnologiei de plata contactless

#2. Un interes crescut pentru sustenabilitate

Exista deja de mai multi ani un trend global prin care industria, in general, pune un accent din ce in ce mai puternic pe durabilitate si dezvolta modalitati de reducere a impactului asupra mediului. Pentru sectorul spalatoriilor cu auto-servire, cresterea sustenabilitatii se poate obtine prin utilizarea de apa in cantitati reduse, un consum redus de energie si mai putine substante chimice nocive eliberate, asigurandu-se in acelasi timp ca procesul de curatare este mai eficient. Acest aspect este posibil prin intermediul noilor masini de spalat rufe ecologice, eficiente din punct de vedere energetic, care integreaza tehnologia de economisire a apei, precum si flexibilitate in alegerea diferitelor cicluri de spalare. 

#3. Adoptarea automatizarilor

Pentru companiile moderne, adoptarea automatizării este o modalitate cruciala de a eficientiza procesele si de a spori eficienta propriilor operatiuni. Exista o tendinta in crestere catre solutii inteligente de spalare profesionala a rufelor, care utilizeaza tehnologia Internet of Things (IoT), pentru a prezice problemele de intretinere, pentru a re-ordona si doza consumabilele si pentru a actiona ca un sistem atot-cuprinzator de gestionare a rufelor. De asemenea, aceste solutii pot colecta si analiza date, ceea ce duce la niveluri de eficienta fara precedent in acest sector.

#4. Utilizarea detergentilor ecologici

Igiena intalneste sustenabilitatea intr-una dintre cele mai mari tendinte noi din industrie. Din ce in ce mai mult, detergentii de rufe elimina substantele chimice nocive, in favoarea ingredientelor biodegradabile, pe baza de plante. Acestea sunt mai blande cu hainele, precum si mai putin daunatoare pentru sursele de apa si pentru mediu, in general, contribuind in acelasi timp la conservarea resurselor naturale. Exista mai multe certificari pe care consumatorii le pot utiliza acum ca referinte pentru a identifica detergentii care sustin sustenabilitatea. Eticheta ecologică europeana prezinta cerinte stricte privind materiile prime, performanta si practicile ecologice, in timp ce multi consumatori cauta, de asemenea, etichete fara parfum, hipo-alergenice si testate dermatologic. Eticheta ecologica Nordic Swan este o alta certificare terta care necesita cerinte ridicate de mediu si de clima. Echipamentele profesionale de spalatorie Electrolux Professional sunt compatibile cu o gama larga de detergenti extrem de eficienti si ecologici pentru gama 6000, care se bucura totodata de toate aceste certificari.

#5. Clientul este pe primul loc 

Clientii de astazi sunt mai exigenti; se asteapta la un serviciu de calitate, fara complicatii. Pur si simplu, o afacere de spalatorie care satisface in primul rand nevoile clientilor moderni este cea care va avea succes. Cand vorbim de o spalatorie cu auto-servire, lucrurile si procesele simple conteaza. Clientii apreciaza serviciile rapide, astfel incat oferirea optiunii de plata contactless de exemplu este esentiala. Si, in pofida rolului tehnologiei, serviciul digital pentru clienti nu poate inlocui in intregime aportul uman. Avand un membru al personalului la indemana, pentru a indruma clientii mai putin familiarizati, in special in timpul serii, aduce un plus de confort si poate realiza conexiuni cu clientii si fidelizarea acestora.

Nu in cele din urma, ei cauta de asemenea, eficienta masinilor, astfel incat sa poata realiza procesul de spalare cat mai bine - de fiecare data - si cat mai repede. Solutiile profesionale de spalare cu auto-servire de la Electrolux Professional functioneaza in timp record, folosind cel mai eficient proces de stoarcere din clasa sa, pentru a sustine fazele de uscare si calcare.

Investind in alegeri inteligente pentru afacerea dumneavoastra de spalatorie cu auto-servire, va puteti asigura ca sporiti eficienta si durabilitatea, crescand in acelasi timp profiturile si oferind clientilor o experienta perfecta.

SOLICITA
CONSULTANTA

Cautati cele mai bune solutii
pentru spalatoria dvs.?
Discutati cu unul dintre
expertii nostri pentru a afla
cum vă poate ajuta Fresco
cu solutii complete de
tehnologizare si echipare.