0%
Dulapurile frigorifice Ecostore – optiunea inteligenta si sustenabila pentru cerintele de depozitare refrigerata intr-o bucatarie profesionala

Dulapurile frigorifice Ecostore de la Electrolux Professional, disponibile in clasa A, sunt compatibile cu cerintele claselor de top pentru prima etichetare energetica obligatorie la nivel european pentru frigiderele si congelatoarele profesionale.

Capture34

De ce ar trebui sa investeasca afacerea mea intr-un dulap frigorific Ecostore?

 

Performanta Inteligenta – sistemul de racire ventilata
Echipate cu Frost Watch Control, respectivele dulapuri ofera avantaje nete in bucatariile cu un grad ridicat de acces la aceste echipamente, deoarece optimizeaza procesul de dezghetare si, astfel: a) evita schimbarile bruste de temperatura; b) reduc proliferarea bacteriana; c) reduc riscul de deteriorare a alimentelor; si nu in ultimul rand d) evita consumul ridicat de energie.

 

Eficienta energetica – o reducere cu pana la 65% a consumului de energie
Pentru a garanta o eficienta de exceptie, dulapurile frigorifice Ecostore de la Electrolux Professional sunt clasificate in conformitate cu cele mai stricte standarde internationale pentru protectia mediului si pentru gestionarea costurilor, precum ECA, EIA, Go'Energi si European Energy Label.

 

Capacitate de stocare – spatiu suplimentar cu pana la 50 litri
Datorita noului design, dulapurile Ecostore de la Electrolux Professional ofera, in medie, cu 50 de litri mai mult spatiu disponibil, comparativ cu dulapurile echivalente disponibile pe piata. Robustetea exceptionala este garantata de constructia interna si externa completa din otel inoxidabil AISI 304.

 

Optiflow: cele mai bune rezultate de racire uniforma, economisind in acelasi timp energie
Optiflow este sistemul inteligent de circulatie a aerului care se adapteaza gradului de incarcare, pentru cele mai bune rezultate de racire, uniformitate optima a temperaturii si economii crescute de energie.

In dulapurile frigorifice Ecostore, forma condensatorului a fost dezvoltata pentru a minimiza rezistenta la trecerea aerului, reducand adancimea acestuia si garantand totodata cele mai bune rezultate de racire.

 

Conservarea optima a alimentelor cu EcostoreHP
Reduceti risipa de alimente cu Optiflow si clasa climatica 5! EcostoreHP Premium realizeaza o conservare optima a alimentelor, prin crearea unui microclimat cu conditiile ideale pentru toate tipurile de alimente care au nevoie de temperaturi si niveluri de umiditate specifice.

 

Extra-Sustenabilitate – Solutii ecologice prin inovatie
Electrolux Professional este unul dintre primii producatori de pe piata care au introdus agentii refrigeranti ecologici R290, cu solutii de inalta eficienta. Gazul R290 reduce impactul asupra mediului si are un efect mai putin agresiv asupra componentelor frigiderului, prin comparatie cu agentul traditional clasic.

 

Inovatia tehnologica este nucleul solutiilor Electrolux Professional, care vizeaza scaderea consumului de energie si reducerea semnificativa a impactului asupra mediului. Astfel, in aceeasi ordine de idei, CO2 este un agent frigorific natural, sigur pentru mediu. Este neinflamabil, netoxic si cu 20% mai eficient din punct de vedere energetic, cu un schimb de caldura de 5 ori mai mare decat un sistem HFC standard.