0%
Ghid pentru utilizatori: interactiunea dintre cafeaua boabe & masina super automata cafea

Cultura cafelei evolueaza in intreaga lume si tot asa cresc asteptarile tot mai mari ale iubitorilor de cafea. Pentru a ne asigura ca toti clientii nostri raspund cu succes acestor cerinte, cu fiecare ceasca de cafea, oferim gratuit acest ghid de recomandari Franke, completate de propria noastra expertiza cumulata in implementarea solutiilor super-automate de cafea. Va dorim sa oferiti cea mai buna cafea de calitate, adaptata clientilor specifici, pentru o experienta memorabila.

Crearea unei experiente memorabile cu cafea pentru clienti nu inseamna doar a avea la indemana cel mai modern echipament. Este de asemenea despre ingredientele si despre aptitudinile si talentul utilizatorilor de a prepara aceste bauturi. 

Intelegem cat de important este pentru tine si pentru afacerea ta sa tii pasul cu schimbarile si tendintele din industria cafelei si cultura consumatorilor de cafea. Echipa noastra de specialisti in cafea este gata sa te ajute cu training intern pentru a-ti extinde cunostintele pe sistemele super-automate de tip bean-to-cup.