0%
Masinile super-automate de cafea Franke - Acum si in abonamente lunare

Asigurarea unei experiente deosebite cu cafea atat clientilor cat si propriilor angajati este un deziderat adoptat de multe companii astazi, dar de multe ori bugetul disponibil nu permite intotdeauna accesul la solutii ce integreaza tehnologii premium, fiabilitate, usurinta si interactivitate in utilizare, precum si o capacitate corespunzatoare.  In acelasi timp, angajamentul nostru pentru operatorii de cafenele, coffee shops, baruri, restaurante, hoteluri, cantine, spatii comerciale si birouri este de a facilita accesul la tehnologiile si solutii bean-to-cup performante pentru prepararea si servirea cafelei. Si astfel introducem in premiera primul model de comodat al acestei categorii de echipamente, prin pachetele de abonamente lunare, ce includ atat solutiile tehnice, cat si stocul de cafea de care aveti nevoie, prin portofoliul extins de bauturi si specialitati din cafea ale modelelor super automate Franke A300 si A600, de la Franke Coffee Systems, Elvetia.


DESCARCA PLIANTUL

DESCARCA PLIANTUL

Minimalist dar puternic, A300 este cel mai compact model super automat de la Franke, gandit sa se potriveasca in orice oficiu de birou, spatiu comercial sau locatie Horeca. Echipat cu tehnologiile FoamMasterTM si EasyCleanTM, acest
echipament premium ofera momente memorabile printr-un portofoliu extins de bauturi si specialitati din cafea. Mai multe detalii despre modelul super-automat de cafea Franke A300 aici. 

iar acum va puteti extinde propria afacere cu sistemul super-automat de cafea A600, solutia superioara de la Franke pentru locatiile cu servire asistata sau auto-servire, cu plata prin card bancar. Echipata cu tehnologii de ultima generatie dar ușor de utilizat, A600 este solutia versatila si inteligenta pentru orice birouri sau spatii comerciale. Mai multe detalii despre modelul super-automat de cafea Franke A600 aici.

Solicita consiliere gratuita pe abonamentele disponibile

Consilierii nostri pe sistemele profesionale de cafea va stau la dispozitie pentru mai multe detalii legate de cele doua modele super-automate de la Franke sau de personalizarea pachetelor lunare de abonament.