0%
Tehnologiile espressoarelor super-automate de la Franke Coffee Systems

Franke Coffee Systems are in portofoliul sau extins de solutii masina de cafea potrivita pentru specificul oricarei afaceri, astfel incat sa puteti oferi clientilor dumneavoastra o experienta superioara cu cafea. Cu o gama completa de produse inovatoare, cu tehnologii si caracteristici multiple, sistemele Franke va pot ajuta sa creati solutia potrivita pentru locatia dumneavoastra. De la complet automate, la cele semi-automate, fiecare masina reflecta tot ce este mai bun in designul si traditionala maiestrie elvetiana. Cu masinile profesionale de cafea, puteti extinde meniul de bauturi pe baza de cafea cu o gama larga de specialitati de inalta calitate, servite calde sau reci, cu sau fara spuma de lapte sau siropuri.

Nu vindem doar aparate de cafea profesionale la Franke. Prin produsele Franke inovatoare si expertiza extinsa in domeniul cafele, cream in fapt experiente memorabile cu cafea pentru clientii dvs.

Modularitatea solutiilor profesionale de la Franke

Sistemele super-automate de cafea Franke sunt produse din componente modulare, cu o varietate de specificatii suplimentare si cu module de tip ADD-on, putand fi astfel adaptate cu usurinta mediului, specificului locatiei si, nu in ultimul rand, nevoilor propriilor clienti.

Masinile profesionale de cafea Franke sunt echipate cu tehnologii de varf si sisteme automate de curatare, ceea ce face intretinerea mai usor de asigurat, astfel incat angajatii dvs. sa se poata concentra asupra clientillor si sarcinilor prioritare. Acestea includ de asemenea tehnologia iQFlow™, o inovatie revolutionara care creeaza o calitate de ne-egalat in ceasca, extragand mai multa aroma din fiecare boaba de cafea. Totodata, statia de siropuri de la Franke poate oferi clientilor dvs. pana la sase arome diferite, printr-un sistem automat de dozare. In plus, in gama de module ADD-on, Franke include unitati de racire care pot pastra diferite tipuri de lapte si alternative de lapte, precum si un sistem proprietar de preparare a spumei de lapte FoamMaster™, care ofera optiuni nelimitate si programabile pentru consistenta si calitatea spumei.

Sistemul modular de pe masinile Franke inseamna ca puteti alege si configura optiunile necesare pentru afacerea dvs.: indiferent daca doriti una sau doua rasnite, braturi de aburi diferite, recipiente de diferite capacitati si functiuni pentru boabe cafea sau lapte, iQFlow™ sau alte caracteristici, masinile Franke sunt proiectate flexibil, avand ca deziderat conceptul de personalizare facila.

Calitate constanta cu fiecare ceasca de cafea

Faceti ca fiecare moment de cafea cu marca dvs. sa conteze, de la prima pana la ultima ceasca servita, cu tehnologia iQFlow™, incorporata in masinile automate profesionale de cafea Franke.

Puteti proiecta o aroma specifica (signature) pentru marca dvs. - una pe care clientii dvs. o pot prefera atunci cand doresc o cafea buna. Cu iQFlow™ puteti personaliza mai multe profiluri de arome care pot transmite in mod unic individualitatea si calitatea cafelei oferite. Odata ce gustul predefinit al bauturilor cu cafea din meniu a fost stabilit, de la specialitati de tip barista, la clasice bauturi de tip espresso, iQFlow™ poate livra consecvent exact acel gust si poate totdata asigura constant experienta perfecta a cafelei, cu fiecare ceasca.

Tehnologie proprietara de ultima generatie și complet automata, Franke iQFlow™ extrage eficient aroma din fiecare boaba de cafea prajita, revolutionand conceptul traditional de extractie. Prin comparatie cu alte sisteme, aceasta tehnologie inteligenta distileaza mai multa aroma sub presiune constanta si uniforma, pe tot parcursul timpului de extractie. Ce înseamna asta pentru afacerea dumneavoastra? Fiecare boaba prajita de cafea este utilizata la potentialul sau maxim, pentru fiecare băutura din meniul propriu.

Tehnologia de preparare a cafelei iQFlow™ ofera profile individualizate de extractie, pentru o calitate superioara in ceasca, in timp real si de fiecare data. Prin comparatie cu alte solutii, in testele pe o perioadă de patru luni, masinile de cafea cu tehnologia iQFlow™ au prezentat o variatie minima a gustului si aromei. Cu alte cuvinte, aveti control total asupra bauturilor pe baza de cafea din meniu,  de la boaba pana in ceasca. O astfel de incredere în performanta masinii dumneavoastra de cafea se poate transfa  usurinta catre clientii dvs., asigurand fidelitatea lor pentru bauturile pe baza de cafea din propriul meniu. 

Serviti o calitate superioara in ceasca cu iQFlow™

Profitati la maxim de fiecare boaba de cafea cu iQFlow™ – tehnologia inteligenta de extractie a aromelor. iQFlow™ permite programe personalizabile, astfel incat sa puteti surprinde constant clientii cu propria aroma de tip signature, folosind specificatii exacte pentru fiecare masina de cafea.

Optimizati resursele cu Franke Optical Cup Recognition

Eficientizati raportul bean-to-cup si minimizati pierderil cu functia Franke Optical Cup Recognition. Sistemul nostru unic utilizează camere pentru a ajusta capacitatea paharului cu bautura, inainte de distribuire; recunoaste chiar si tipul cestilor, de la cele ceramice la cele de unica folosinta. Aceasta inseamna reducerea timpul de preparare si a risipei de cafea.

Prima cafea - acum o experienta memorabila

Creati o experienta memorabila cu cafea prin tehnologia Franke First Shot. Programabila conform specificatiilor dvs., First Shot va asigura ca fiecare bautura selectata este la fel de fierbinte pe cat aveti nevoie sa fie, pe durata intregii zile, de la prima comanda. Va ajutam astfel sa reduceti pierderile si sa îmbunatatiti sensibil experienta oferita propriilor clienti.

Igiena fara efort

Simplificati procedura de curatarea a masinii de cafea cu adaptorul ingenios Franke de curarare. Este proiectat pentru a se potrivi cu distribuitorul de cafea al mașinii dvs., pentru a asigura curatarea fara demontare acestuia, un proces complet automat si rationalizat. Obtineti astfel reducerea timpului de intretinere a masinii, astfel incat aangajatii dvs. sa se poata concentra pe interactiunea cu clientii.

Despre lapte si spuma de lapte

Puteti rasfata acum proprii clienti cu arome exclusiviste si bogate ale spumei de lapte, perfect preparata cu fiecare cafea servita. Creati momente senzoriale delicioase, de neuitat, cu tehnologia unica Franke de preparare a spumei de lapte.

Pastrati laptele proaspat si la o temperatura constant scazuta cu modulele refrigerate Franke, in care puteti stoca diferite tipuri de lapte sau alternative de lapte. Echipamemtele Franke permit sa creati spuma de lapte perfecta sau laptele cald pentru creatiile de cafea in trend. In combinatie cu sistemul complet automat Franke de preparare a laptelui FoamMaster™, aveti optiuni nelimitate si programabile de consistenta a spumei - fie calde, fie reci - pentru a crea bautura perfecta, ce poate satisface gusturile fiecarui client.

Tehnologia Individual Milk (IMT)

Oferiti fiecarui client experienta perfecta cu cafea, prin specialitatile proprii, in care veti avea cel mai bun lapte si cafea specifica brandului dvs. Cu tehnologia Franke Individual Milk, puteti oferi acum mult mai multe variatii de bauturi, inclusiv variantele in trend , cu lapte fara lactoză sau alternativele vegane. Puteti astfel creste satisfactia propriilor clienti, castigand totodata increderea acestora in serviciile si meniul propriu.

Mai multe detalii despre tehnologia Franke Individual Milk:

  • Functioneaza pentru diferite alternative de lapte – calitate si fiabilitate garantate;
  • Fara contaminare incrucisata - fiecare alegere de lapte este pregatita separat, de la recipiente, supape și linii, unitati de procesare la cald / rece, pana la bratele si supapele de distrubutie in ceasca;
  • Gama extinsa de bauturi - orice optiune de lapte, pentru fiecare tip de bautura sau specialitate din cafea si lapte;
  • Textura personalizata a spumei de lapte si profile personalizate de consistenta – spuma adevarata, de inalta calitate, pentru fiecare bautura cu orice tip de lapte, cu tehnologia Franke FoamMaster.

Servicii Digitale pentru masinile automate de cafea Franke

Preluați controlul asupra procesului de preparare a cafelei in locatia sau locatiile dumneavoastra si puteti creste potentialul de afaceri cu Serviciile Digitale Franke. Solutia completa va ajuta sa cresteti calitatea cafelei, sa imbunatatiti experienta oferita clientilor si sa cresteti propriile profituri din afacere.

Dincolo de masinile de cafea, Franke oferă o gama de servicii digitale pentru a va sustine afacerea sa devina mai dinamica si mai receptiva, astfel incat sa puteti oferi in mod constant bauturi de inalta calitate si experiente deosebite propriilor clienti. Va puteti conecta flota de masini de cafea din mai multe locatii si regiuni la platforma cloud Franke, astfel incat sa puteti monitoriza datele comerciale si operationale in timp real, date de care aveti nevoie pentru a va optimiza afacerea si pentru a stimula vanzarile. De asemenea, orice deficiente operationale sau de functionalitate ale masinilor sunt alertate imediat, astfel incat sa aveti perioade mai putine si/sau mai scurte de intreruperi in functionare. Telemetria disponibila pentru masinile de cafea Franke ofera acces complet la bauturi, promotii si locatii, astfel incat sa puteti creste numarul de clienti, volumul de comenzi si nu in ultimul rand, profiturile.

Fiecare masina super-automata de cafea Franke inspira pasiunea autentica pentru cafea si calitate elvetiana integrala. Cu sistemele profesionale de cafea Franke, vibram in ritmul afacerii tale, oferind solutii calibrate pentru toate cerintele. Iar pe masura ce tendintele din industria cafelei si nevoile clientilor nostri evolueaza, ne straduim sa ramanem relevanti prin explorarea continua a oportunitatilor de optimizare ascunse in provocarilor unice ale afacerii tale. 

DESCOPERA

Descoperiti modul in care sistemele profesionale de cafea Franke pot sustine succesul afacerii dumneavoastra cu cafea.