- Pagina principala
- Chef's Hub
- Arhive Lunare: Martie 2024
Arhive Lunare: Martie 2024
Cinci tendinte care vor modela afacerile de tip spalatorie cu auto-servire
Marius Mihulin
Descoperiti cum functioneaza spalatoria de tip auto-servire pentru a imbunatati serviciile pentru clienti, sustenabilitatea si eficienta pentru clienti...
Mai multe
Show less
Va prezentam cateva concepte de bucatarie fantoma (ghost kitchen)
Marius Mihulin
Ghost kitchens raman o parte importanta a peisajului serviciilor alimentare, un concept ce a crescut vertiginos in timpul pandemiei si care, cel mai probabil va ramane in continuare profitabil, deoarece continua sa ofere beneficii atat consumatorilor, cat si operatorilor, ce pot obtine profituri...
Mai multe
Show less
Patru noi tendinte previzionate pentru sectorul restaurantelor in 2024
Marius Mihulin
Industria serviciilor alimentare a navigat provocarile din ultimii ani cu rezilienta si creativitate. Si acum, cand postam acest articol despre serviciile alimentare, nu ne asteptam la un un parcurs diferit in 2024, dar credem ca urmatoarele tendinte pot avea un impact interesant...
Mai multe
Show less
1
Categorii
- Continut Descarcabil (4)
- Tendinte & Tehnologii (38)
- Recomandari & Info Utile (94)
- Promotii (1)
Postari Recente
Noiembrie 11, 2024
10 reguli esentiale de igiena intr-o bucatarie profesionala de restaurant
Noiembrie 08, 2024
Modularitatea masinilor super-automate de cafea de la Franke Coffee Systems
Octombrie 31, 2024
Recomandari de extindere a unei afaceri Horeca, cu servicii de livrare si preparate la pachet
Arhiva
Etichete
echipamente bucatarie profesionala
tehnologii bucatarie restaurant
masini cafea
cuptor rapid
echipamente ventless
cuptor cu gatire accelerata
espressor Franke
tehnologii echipamente profesionale horeca
super-automate cafea
masini cafea Franke
echipamente gastro profesionale
take-away
espressoare super-automate
cuptoare ventless
uscatoare profesionale
masini de spalat rufe profesionale
echipamente qsr
Franke A1000
restaurante
cafea
Franke A600
abatitor
tehnologii alimentare
masini super-automate cafea
Aparate Cafea
mentenanta restaurant
dulapuri-frigorifice
eficienta operationala
servicii restaurant livrare si take-away
friteuza profesionala
industria restaurantelor
espressor super-automat
franke mytico
mese refrigerate
echipamente electrice bucatarie
blast chiller
linii de gatiti
Franke A300
zero deseuri
haccp
cuptor multi-cook
echipamente frigorifice
bucatarie restaurant
masina super-automata cafea
tendinte piata 2024
bauturi reci
horeca
echipamente fast food
gatire accelerata
dulap cald