- Pagina principala
- Chef's Hub
- Arhive Lunare: Aprilie 2024
Arhive Lunare: Aprilie 2024
Echipamente strategice pentru restaurantele cu servire rapida (QSR)
In bucataria unui QSR, viteza si eficienta sunt factori esentiali pentru succes, iar unele echipamente se preteaza mai bine la acest model de afacere. Descoperiti recomandarile de echipamente pe care le consideram strategice pentru aceste locatii...
Adoptarea noilor tehnologii: viitorul bucatariilor profesionale
Industria serviciilor alimentare se remarca prin natura sa dinamica si orientata constant catre viitor, iar bucatariile profesionale de restaurant nu fac exceptie. Pentru a intelege mai bine impactul inovatiilor tehnologice in sectorul restaurantelor si viitorul bucatariilor profesionale, va propunem in continuare cateva perspective...
Reducerea deseurilor & costul risipei alimentare pentru restaurante
Deseurile rezultate din operatiunile restaurantelor si echipamentele profesionale inadecvate sau invechite sunt doi dintre cei mai importanti factori determinanti pentru risipa alimentara din sectorul restaurantelor, producand anual operatorilor pierderi importante din propriile profituri...
- Continut Descarcabil (4)
- Tendinte & Tehnologii (39)
- Recomandari & Info Utile (98)
- Promotii (1)