- Pagina principala
- Chef's Hub
- Arhive Lunare: Noiembrie 2024
Arhive Lunare: Noiembrie 2024
Importanta echipamentelor de tip ventless in segmentul serviciilor alimentare
De la restaurante QSR la cantine, operatorii de servicii alimentare cauta flexibilizarea si eficientizarea costurilor, in timp ce echipamentele ventless pot debloca potentialul de extindere si pot reduce barierele operationale...
Tendinte in aromele globale care influenteaza bauturile pe baza de cafea
Dezvoltarea unui meniu de bauturi din cafea si experientele inovative, ce inglobeaza aromele globale poate capta atentia consumatorilor, iar pentru operatori, poate reprezenta o capacitate mai mare de a-i transforma in clienti fideli...
Ce face ca un dulap frigorific profesional sa fie diferit de frigiderul de uz casnic?
La o prima vedere, diferentele dintre un dulap frigorific profesional si unul casnic nu par evidente. Un dulap frigorific profesional este mai fiabil si mai versatil in functionare, iar rolul si regimul specific de functionare sunt factori care le diferentiaza...
10 reguli esentiale de igiena intr-o bucatarie profesionala de restaurant
Igiena este ingredientul principal in reteta de siguranta alimentara intr-o bucatarie profesional; o simpla neglijenta, in curatarea spatiului sau in procesele de preparare a alimentelor poate determina contaminarea incrucisata si raspandirea bacteriilor...
Modularitatea masinilor super-automate de cafea de la Franke Coffee Systems
Masinile super-automate de cafea sunt impecabil concepute pentru a oferi clientilor momente de neuitat, cu fiecare ceasca de cafea. Cu solutiile modulare puteti obtine configuratia ideala pentru nevoile afacerii si clientilor dvs...
- Continut Descarcabil (4)
- Tendinte & Tehnologii (39)
- Recomandari & Info Utile (98)
- Promotii (1)