0%
Catalog Virtus Group, 4.000+ echipamente - un portofoliu complet de solutii pentru bucatarii profesionale

Virtus Group GmbH este una dintre cele mai mari platforme logistice de echipamente gastronomice din Europa, cu parteneri distribuitori in peste 60 de tari. Totodata, Virtus Group are un statut dublu de partener si asociat in proiectul nostru, Fresco Expert beneficiind de avantajului pozitiei de dealer exclusiv pentru Romania, pentru intreg portofoliu de solutii si tehnologii, ce includ peste 4.000 de echipamente, majoritatea prezente de altfel si in sectiunea noastra de webshop.


banner-2-virtus

Facilitatile logistice Virtus, includ depozitul principal, cu o capacitate de 15.000 m²,  in Hamm (Germania), precum si un al doilea centru logistic cu o capacitate de 5.000 m², in Lainate (Italia). Aceasta infrastructura permite Virtus Group sa mentina un stoc constant de echipamente si sa isi extinda constant operatiunile, impreuna cu reteaua internationala proprie de dealeri. 

DESCARCA

CATALOG VIRTUS GROUP GmbH

Catalogul Vrtus Excelence include un portofoliu complet de echipamente pentru proiectele de echipare sau completare a bucatariilor de dimensiuni medii si mari, in timp ce Virtus Cook & Snack propune o abordare flexibila a liniei de echipamente indispensabila pentru locatii de tip bistro, pizzerie, brutarie, patiserie, covrigarie sau orice unitati de tip take-away sau catering. Preturile prezente in aceste cataloage sunt pentru referinta uniforma a tuturor pietelor in care Virtus Group este prezent; preturile valabile pentru piata Romania sunt disponibile, in exclusivitate, in #Webshop Fresco.