Stimulati propria afacere cu un dozator profesional de bauturi reci
0%
Aduceti in aceasta vara dozatorul de bauturi reci in lumina reflectoarelor, pe care de altfel o merita din plin. Inviorati clipele de repaus ale clientilor cu o diversitate de bauturi de sezon, de la sucuri proaspete de fructe si pana la ceaiuri cu gheata, obtinand venituri suplimetare in lunile toride de vara.
Descoperiti un flux nou de venituri pentru sezonul de vara, cu aceste noi optiuni de bauturi reci
Indiferent daca administrati un restaurant ce se bucura de multa popularitate – si evident clienti -, un bar sau un hotel de tip boutique, nu exista un moment mai bun pentru a valorifica un dozator profesional pentru bauturi reci si pentru a include noi sortimente estivale de bauturi pentru sezonul cald. Vara prezinta oportunitatea de a va extinde meniul cu bauturi noi, de la ceaiuri racoritoare cu gheata si sucuri de fructe, pana la margarita si alte cocktailuri cu gheata.
Puteti adauga chiar si o tema bauturilor din meniu, oferind o experienta unicat, care va incuraja clientii sa incerce ceva nou. Ii puteti rasfata astfel la un eveniment cu tematica spaniola, completat cu momente de muzica sau dans flamenco, cu platouri cu tapas si sangria rece, cu gheata. Alternativ, puteti servi un shake delicios si racoritor de ananas, care va incuraja clientii sa adopte tinuta preferata de vara, pentru o seara interesanta, cu tematica hawaiiana. Sau puteti merge pe un concept simplu, cu limonada proaspata de casa si o tema clasica de gratar pe terasa.
Asa ca, daca sunteti inca in cautarea ideilor de bauturi reci pentru meniul de vara, iata in continuare cateva sugestii:
Fresh-uri din fructe
De la sucuri proaspete de portocale la un shake de capsuni, exista numeroase modalitati de a include in meniul din aceasta vara o varietate de fructe proaspete.
In plus, este disponibila totodata o gama variata de de pulberi si siropuri concentrate din fructe pe care le puteti utiliza cu dozatoarele de bauturi reci – bauturile pline de culori luminoase si dinamice vor atrage cu siguranta atentia clientilor. Sau puteti include retete si mixuri de fructe si ingrediente inspirate de propria creativitate, ceea ce va adauga un element artizanal in meniu si poate tenta clientii care nu opteaza in mod uzual pentru bauturi aromate artificial.
Puteti de asemenea promova clasica si delicioasa limonada de casa. Pur si simplu adaugati in dozator suc proaspat de lamaie, fructoza si apa dupa gust, apoi o pastrati rece ca gheata in dozatorul de bauturi reci si o puteti servi in pahare speciale, inalte, umplute cu felii lamaie si cuburi de gheata, pentru decor.
Oaspetii hotelurilor prefera, pe langa cafea, un impuls de vitamina C dimineata si este usor sa creati un suc proaspat de portocale. Pentru aceasta reteta, amestecati bucatile de pulpa cu apa si adaugati un strop de suc de lamaie pentru un accent de aroma - se toarna apoi in dozatorul de bauturi reci, pentru a-l mentine proaspat si racoros, pe parcursul intregii dimineti.
Din gama de dozatoare profesionale de bauturi reci de la Electrolux Professional,puteti alege modelul cu dimensiunile si capacitatea potrivite propriei locatii. Fiecare dozator include un program de racire si un sistem agitator, ce are rolul de a mentine omogenitatea si textura bauturii. Toate modele sunt proiectate pentru a expune culoarea si textura bauturilor reci, iar acestea pot fi personalizate cu propriile promotii sau identitate de brand.
Cocktailuri alcoolice
Cine nu prefera un cocktail de vara rece ca gheata? De la sangria la un punch de ananas, in fapt nu exista limite in diversitatea cocktailurilor (sau mocktail-urilor), si le puteti include in meniul de bauturi pe perioada verii sau pentru un eveniment.
Pentru o sangria clasica spaniola, amestecati sucul de portocale, coniacul, vinul rosu sec (de preferinta de origine iberica) si zaharul, ajustand totodata aroma dupa preferinte, apoi adaugati mixul in dozatorul de bauturi reci. Serviti in pahare mari, cu felii din fructe si multa gheata, pentru a crea un cocktail dulce de vara. Conceptul de a mixa si servi sangria intr-un dozator de bauturi reci cu clasicul agitator creeaza o experienta aparte pentru clienti si poate deveni un subiect de discutie, pe langa tentatia fireasca de a comanda.
Alternativ, puteti adauga un plus interesant in meniu cu un dozator de bauturi care serveste cocktailuri cosmopolite, perfect racite. Spre exemplu, un amestec simplu de vodca, afine si lichior de portocale, pe care agitatorul il va pastra perfect amestecat si pe care il puteti servi in pahare clasice de cocktail, ca bautura preferata pentru serile de vara la terasa.
Intrucat Margarita este o veritabila experienta vizuala atunci cand clientii o vad amestecata intr-un dozator de granita, puteti adauga si acest element de atractie in meniul cocktailurilor de vara.
Ceaiuri & cafea cu gheata
Pe perioada verii, cafenelele se confrunta cu provocarea scaderii vanzarilor, daca nu includ in meniu inghetata si toppinguri pentru aceasta. Pe de alta parte insa, daca includeti ceaiuri si specialitati din cafea cu gheata in meniul de vara, puteti obtine venituri suplimentare de la clientii care cauta ceva putin mai revigorant.
Ceaiurile din plante cu gheata nu sunt doar pline de aroma, acestea ofera o serie de beneficii pentru sanatate, de la reducerea anxietatii si pana la imbunatatirea digestiei. Oferiti o experienta deosebita prin servirea de ceai din hibiscus roz cu gheata, cunoscut sub numele de "agua de Jamaica". Este usor de preparat, prin macerarea la rece a feliilor de ghimbir si scortisoarei cu florile uscate de hibiscus, timp de 20 de minute. Strecurati concentratul lichid, adaugati apa si il puteti pastra rece in dozatorul de bauturi reci. Il puteti servi simplu, in pahare mari, decorat cu o felie de portocala sau lamai verzi. Sau puteti merge la fel de bine pe retete de ceaiuri din menta, musetel sau mixuri speciale din plante.
Sau puteti prepara cantitati de cafea la filtru si apoi le puteti servi refrigerate - cafeaua rece (cold brew coffee) este un hit in lunile de vara, in special in sudul Mediteranei, dar in ultimii ani si aici.
Dozatoare profesionale de bauturi reci
Un dozator profesional de bauturi reci de calitate ar trebui sa fie usor de utilizat de catre personal si sa ofere constant performante remarcabile, pentru bauturi proaspete, reci ca gheata, ce se pastreaza la temperatura potrivita de servire pe parcursul intregii zile.
Dozatoarele de bauturi reci Electrolux Professional ocupa mai putin spatiu pe bar, prezinta o distributie eficienta si completa a bauturilor si sunt usor de utilizat si intretinut, ceea ce le transforma intr-un argument util pentru zilele si evenimentele de vara. Acestea sunt compacte si sigure, cu boluri transparente interschimbabile fara BPA si cu capace de blocare etanse, pentru un standard superior de igiena si siguranta.
Acestea sunt un avantaj util pentru orice restaurant, cafenea sau hotel, oferind o varietate de bauturi reci si de experiente, pe care le puteti oferi propriilor clienti, in lunile de vara.