De la sucuri proaspete de portocale la un shake de capsuni, exista numeroase modalitati de a include in meniul din aceasta vara o varietate de fructe proaspete.
In plus, este disponibila totodata o gama variata de de pulberi si siropuri concentrate din fructe pe care le puteti utiliza cu dozatoarele de bauturi reci – bauturile pline de culori luminoase si dinamice vor atrage cu siguranta atentia clientilor. Sau puteti include retete si mixuri de fructe si ingrediente inspirate de propria creativitate, ceea ce va adauga un element artizanal in meniu si poate tenta clientii care nu opteaza in mod uzual pentru bauturi aromate artificial.
Puteti de asemenea promova clasica si delicioasa limonada de casa. Pur si simplu adaugati in dozator suc proaspat de lamaie, fructoza si apa dupa gust, apoi o pastrati rece ca gheata in dozatorul de bauturi reci si o puteti servi in pahare speciale, inalte, umplute cu felii lamaie si cuburi de gheata, pentru decor.
Oaspetii hotelurilor prefera, pe langa cafea, un impuls de vitamina C dimineata si este usor sa creati un suc proaspat de portocale. Pentru aceasta reteta, amestecati bucatile de pulpa cu apa si adaugati un strop de suc de lamaie pentru un accent de aroma - se toarna apoi in dozatorul de bauturi reci, pentru a-l mentine proaspat si racoros, pe parcursul intregii dimineti.
Din gama de dozatoare profesionale de bauturi reci de la Electrolux Professional,puteti alege modelul cu dimensiunile si capacitatea potrivite propriei locatii. Fiecare dozator include un program de racire si un sistem agitator, ce are rolul de a mentine omogenitatea si textura bauturii. Toate modele sunt proiectate pentru a expune culoarea si textura bauturilor reci, iar acestea pot fi personalizate cu propriile promotii sau identitate de brand.