0%
SpeeDelight. O solutie rapida de gatit!

SpeeDelight este echipamentul care va ofera libertatea de a combina viteza, calitatea si inovatia.

Gustarile pregatite sunt demne de un chef datorita combinarii a trei tehnologii de gatit: placa de contact, radiatii cu infrarosu si microunde. Preparatele pregatite vor fi crocante la suprafata si perfect gatite la interior.

Fata de alte echipamente de tip grill, placa superioara se aseaza automat pe preparate cu presiunea corecta. Spuneti adio sandvisurilor prea turtite sau care nu sunt suficient de crocante.

Doar apasati butonul si treaba este incheiata: capacul se va ridica automat cand preparatul este gata. Mancarea nu se va arde, iar dumneavoastra sunteti liber sa faceti altceva.

In anul lansarii, SpeeDelight a devenit castigatorul mai multor premii: Plus X Award, Good Design Award 2017, Janus 2017 de l'industrie, The caterer oroduct excellence awards winner 2017.

Inca din anul lansarii, gatitul n-a fost niciodata mai usor.

Indiferent care este nisa afacerii, sistemul de gatit panini grill SpeeDelight va imbunatateste afacerea cu o varietate de retete, gandite si dezvoltate pentru a acoperi mai multe momente ale zilei si diferite meniuri, de la sandvisuri si panificatie la mancaruri gourmet. Utilizati programele automate de gatit pentru cele mai bune rezultate.

Rapiditate

Serviti o gustare perfecta in mai putin de un minut si urmareste-ti afacerea cum creste.

Verde si eficient energetic

Cu 60 % consum mai mic de energie.

Simplitate

Nu este timp pentru trucuri complicate: personalul are nevoie de o solutie de inalta tehnologie care usureaza si simplifica fluxul de lucru.

Grill-urile de contact pannini sunt dispozitive robuste, confectionate din otel inoxidabil. Placile grill-ului sunt realizate din fonta, pentru un transfer ideal de caldura. Aceste dispozitive de tip pannini au suprafata striata sau neteda, cu una sau doua zone de gatire. Cat despre termostat, el este reglabil pana la 300 de grade Celsius. Placa superioara se ajusteaza la diferite inaltimi, pentru a reduce timpul de gatire si a dubla performanta.

Modul de economisire a energiei trece automat in modul stand-by dupa o perioada de timp stabilita de operator (de la 1 la 6-0 de minute). - Livrat cu port USB și conexiune wi-fi pentru a optimiza fluxurile de lucru care permit interactiunea locala si la distanta (temperaturi, numaratoare inversa, avertismente). - Control electronic cu display digital de 4,3 '' cu luminozitate reglabila. - Afisare numaratoare inversa și sonerie cu volum reglabil la sfarsitul ciclului. - Sistem de control automat și de deschidere a capacului mecanic controlat. - Maner ergonomic pentru o miscare usoara a capacului. Accesorii incluse: perie, spatula, razuitor și lichid degresant.