0%
Aplicabilitatea solutiilor profesionale Franke Coffee Systems, pe segmentele de piata eligibile

Franke Group, cu cele trei divizii ale sale, este un furnizor global important de produse și servicii pentru bucatariile casnice, sistemele de servicii alimentare si sectorul magazinelor de proximitate, precum si pentru sistemele profesionale de cafea. Cu peste 60 de companii si 8.000 de angajati, Grupul Franke este prezent pe cinci continente. 

Divizia de cafea FRanke Coffee Systems ofera inovatii tehnologice, modele de calitate si performante fiabile - toate susținute de traditionala maiestrie elvetiana si inginerie de precizie.

franke-mid-banner

Cu o gama larga de sisteme modulare de cafea, cu caracteristici inovatoare in diferite formate si dimensiuni, solutiile Franke au cu adevarat potentialul de a raspunde cu succes oricaror cerinte si permit sa alegeti modelul potrivit pentru afacere si pentru nevoile in continua schimbare – solutie optimizata si adaptabilă, in functie de dimensiuni, performante, functionare si diversitatea meniului de bauturi si specialitati din cafea.

sisteme-super-automate-cafea-pentru-brutarii-patiserii-cofetarii

DESCARCA

SOLUTII PENTRU BAKERY

sisteme-super-automate-cafea-pentru-cafenele-baruri-coffee-shops

DESCARCA

SOLUTII PENTRU COFFEE SHOPS

sisteme-super-automate-cafea-pentru-magazine-supermarket-hypermarket-magazin-convenienta

DESCARCA

SOLUTII PENTRU RETAIL

sisteme-super-automate-cafea-pentru-restaurante-hoteluri-pensiuni-unitati-cazare-bistro

DESCARCA

SOLUTII PENTRU HORECA

sisteme-super-automate-cafea-pentru-fast-food-qsr-take-away-catering

DESCARCA

SOLUTII PENTRU QSR

sisteme-super-automate-cafea-pentru-birouri-cantine-showrooms-clinici

DESCARCA

SOLUTII PENTRU COMPANII

Impreuna cu Franke Coffee Systems, intelegem provocarile adaptarii la schimbare si nevoia de a ramane consecventi in calitate, pe masură ce afacerea dumneavoastra se transforma si creste. De aceea, ne angajam sa gasim solutii care sa poata raspunde fiecarui flux operational cu cafea – indiferent cat de specific sau complex este acesta.

In aceasta pagina, aveti astfel pentru referinta brosurile Franke dedicate diferitelor industrii pentru care sistemele de cafea sunt relevante, iar solutiile tehnologice au fost implementate cu succes. 
De asemenea, puteti descoperi mai multe detalii despre portofoliul Franke Coffee Systems - modele si optiuni disponibile - in sectiunea dedicata sistemelor profesionale cu cafea