0%
Care este cel mai bun gratar profesional pentru bucataria unui restaurant?

Alegerea unui gratar profesional eficient ofera beneficii importante pentru orice bucatarie profesionala. Daca aveti un restaurant deosebit, cu o bucatarie deschisa, la vedere, ar trebui sa alegeti o plita diferita de cele pe care le utilizati in spatiul separat de bucatarie.

Gratrarul poate fi realizat din numeroase materiale, pentru a raspunde unor cerinte diferite, iar aici ne referim nu doar la aspectul estetic al echipamentului, ci in special la beneficiile si proprietatile suprafetei active de gatit. Electrolux Professional ofera gratare cu suprafete de gatit cromate, cu finisaje diferite, pentru a se potrivi diferitelor nevoi si pentru a garanta eficienta energetica, igiena, intretinerea facila si durabilitatea in timp, fara coroziune.

Partea superioara cromata polisata prezinta o suprafata ca de oglinda, cu aspect deosebit, datorita finisajelor sale distinctive. Este cea mai potrivita optiune pentru a utiliza echipamentul la vedere, datorita suprafetei sale perfect netede si stralucitoare. Veti putea pune in valoare abilitatile bucatarului in fata tuturor clientilor din restaurant, cu garantia ca preparatele nu se vor lipi de plita si vor pastra aromele originale. Gratarele cu suprafete de gatit cromate au, de asemenea, numeroase alte avantaje, printre care mentionam:

  • Intretinerea corecta a unui gratar cu suprafata de gatit cromata garanteaza durabilitatea echipamentului de-a lungul anilor, deoarece acesta isi va mentine intotdeauna suprafata neaderenta;
  • Caracteristicile non-stick vor facilita activitatile de gatire si curatare, reducand in acelasi timp pierderile tehnologice. Totodata, gratarul cu suprafata cromata reduce riscul de transfer de arome intre diferite preparate, deoarece curatarea este facila in timpul operarii, garantand rezultate superioare de fiecare data si standarde ridicate de igiena in bucatarie;
  • Veti stimula astfel reducerea costurilor cu utilitatile, prin pierderi reduse de caldura, adica de energie. Un spatiu de lucru neconfortabil, datorita temperaturii ridicate a mediului ambiant, este una dintre principalele probleme in bucatariile profesionale si are un impact mare asupra confortului angajatilor.

Un gratar cu suprafata cromata polisata are un ciclu de viata extins in bucatarie, pastrandu-si caracteristicile originale, cu conditia asigurarii unor proceduri corecte de intretinere si curatare.

Pentru a satisface cererea de a avea o suprafata de gatit robusta, dar mai putin delicata, Electrolux Professional prezinta de asemenea si un gratar cu suprafata cromata, cu finisaj periat.

Blatul cromat cu finisaj periat este foarte rezistent la zgarieturi si usor de curatat la finele fiecarei zile operationale. Acestea sunt, de obicei, potrivite pentru unitatile de catering, cu o productie alimentara superioara.

Blaturile cromate cu finisaj periat sunt suprafete inovatoare de gatit ce ofera numeroase avantaje, inclusiv:

  • Caracteristici de rezistenta la zgarieturi, datorita unei suprafete cromate robuste, cu finisaj periat, potrivit pentru acivitati sau unitati cu productie ridicata;
  • Versatile si extrem de igienice, deoarece plitele cromate sunt non-stick si usor de curatat la finele operatiunilor zilnice.

Continutul ridicat de crom, prezent atat in topurile cu finisaj polisat, cat si in cele cu finisaj periat, impiedica dezvoltarea coroziunii in timp, garantand astfel un echipament de calitate superioara, in ceea ce priveste durabilitatea si igiena.

Consultantii de vanzari Fresco Expert va pot oferi recomandari suplimentare in alegerea celui mai bun gratar pentru bucataria dumneavoastra, precum si mai multe detalii despre optiunile si avantajele diferitelor modele prezente in propriul portofoliu de produse!