Cinci echipamente esentiale in fiecare bucatarie profesionala!
0%
Daca sunteti in proces de deschidere a unui nou restaurant sau alt tip de locatie HoReCa, unul dintre cei mai importanti pasi este alegerea potrivita a echipamentelor profesionale de bucatarie. Consultantii nostri au realizat o lista cu cele 5 echipamente esentiale pentru bucataria locatiei dumneavoastra.
Cuptorul Profesional Combi
Un cuptor combi va permite sa gatiti in diferite moduri, combinand caldura si umiditatea necesare pentru rezultate perfecte, de fiecare data. Pe langa controlul temperaturii, cel mai important element de controlat intr-un cuptor este umiditatea, deoarece acesta este elementul principal ce transporta caldura. Cuptorul Combi cu Skyline de la Electrolux Professional este singurul echipament capabil sa masoare umiditatea prin monitorizarea cantitatii de aer din cavitatea cuptorului.
Abatitorul
Cu un cuptor combi profesional puteti "stapani" temperaturi foarte ridicate, iar un abatitor profesional puternic va permite sa "stapaniti" procesul opus, cel de refrigerare accelerata. Prin combinatia celor doua, numita si tehnologia Cook&Chill, puteti aduce temperaturile alimentelor de la 300°C pana la -42°C. Cook&Chill va ajuta sa economisiti timp de pregatire, sa mentineti un nivel superior de igiena si siguranta alimentara si sa pastrati calitatea preparatelor in timp, inclusiv cele mai impresionante culori, texturi si arome ale acestora.
Masina de Vidat
Pe langa nivelul bacteriilor, prezenta oxigenului este factorul determinant pentru perioada de conservare a alimentelor. Este simplu: fara aer = fara crestere bacteriana! Astfel, doar o masina de vidat puternica poate reusi sa elimine 99,9% din oxigen din pungile de vid si sa previna cresterea bacteriana. Mai mult: puteti aborda, de asemenea, tehnologia gatitului de tip sous-vide, pentru a oferi alimentelor un nivel exceptional de gust si textura. Impreuna cu gama de cuptoare Combi si sistemul complet Cook&Chill, masina de vidat este asul din maneca pentru cele mai bune rezultate in bucataria dumneavoastra.
Mixerul Planetar
Ori de cate ori este vorba despre coacere, deserturi, obtinerea unor paste proaspete... vorbim despre importanta unui mixer planetar puternic si fiabil, pentru combinarea, amestecarea, framantarea si emulsionarea aluaturilor. Painea si produsele de patiserie proaspat pregatite devin din ce in ce mai importante pentru restaurantele care intentioneaza sa serveasca preparate de calitate. Mai mult, mixerele planetare va pot asista in obtinerea unor serbeturi si inghetate cremoase si pufoase.
Aqua-Cooker
Aqua-cooker-ul este un echipament 3-in-1 pentru bucataria dumneavoastra profesionala, pe care il puteti folosi ca bolitor de paste, dar si ca dispozitiv de gatit la temperaturi scazute, bain-marie si pentru tehnologia sous-vide. Aqua-cooker-ul de la Electrolux este aparatul pe care fiecare bucatar ar dori sa il aiba in bucataria sa, deoarece este extrem de flexibil si usor de utilizat. Puteti utiliza un singur dispozitiv pentru a gati paste, pentru a mentine sosurile calde si pentru slow-cooking, mai precis pentru a obtine cele mai delicate rezultate atunci cand gatiti in special proteine.
Specialistii Fresco Expert va stau la dispozitie pentru a discuta asupra celor mai potrivite echipamente HoReCa profesionale pentru bucataria locatiei dumneavoastra!