0%
Cum se intretin cuptoarele profesionale?

Am stat de vorba impreuna cu echipe noastre de service, le-am ascultat sfaturile si inteles procedurile astfel incat sa obtinem un material grafic util pentru toti cei folosesc sau doresc sa achizitioneze un cuptor profesional. Cuptoarele de acest gen, dovedesc atat pe termen scurt cat si pe termen lung un nivel ridicat de randament atat din punt de vedere operational in care urmarim modul de manevrare, cantitatea de produs final executat cat si din punct de vedere a costurilor.

Din infograficul de mai jos va puteti informa despre modul in care se intretin aceste cuptoare pentru a obtine mereu acelasi randament si tot odatacum sa-i prelungiti durata de viata. O utilizare corecta si mai ales o verificare periodica poate fi directia cea mai buna spre o eficientizare a costurilor.

Infograficul de mai jos are scop informativ iar informatia pe care o utilizeaza are la baza o analiza efectuata de echipele de service si mentenanta Fresco Expert. Tehnicienii nostri au tinut cont de modul de utilizare si conditia echipamentelor pe care le-au intalnit in cadrul interventiilor in ultimele 12 luni de activitate.

Echipamtentele horeca: marmite, cuptoare gastro, friteuze, dulapuri firgorifice, necesita o atentie sporita atunci cand vine vorba de intretinere. In peste 25 de ani experienta am gasit o sumedenie de motive sa intelegem importanta acestor actiuni. Mai jos v-am realizat un top a principalelor motive pentru care mentenanta e importanta:

• Verificare periodica, din toate punctele de vedere, a functionarii echipamentelor

• Efectuarea de modificari si setari in parametrii de functionare conform cerintelor de productivitate ale clientului

• Ajustari tehnice, efectuarea de operatiuni de intretinere (curatare, gresare)

• Efectuarea de probe de functionare pe diferite programe presetate sau introduse manual, pentru identificarea unora mai eficiente pentru activitatea specifica a clientului

• Efectuarea de instructaje periodice ale clientului/ personalului angajat pentru cunoasterea functionarii la nivel de baza a echipamentului.

Pentru a afla mai multe  despre zona de service & mentenanta intrati in contact cu colegii nostri de pe service prin intermediul platformei www.fresco.ro

Cum se intretin cuptoarele profesionale