0%
Cum se intretine eficient un cuptor Skyline de la Electrolux Professional?

Cuptorul SkyLine Combi de la Electrolux Professional ofera performante remarcabile si este renumit pentru capacitatea de a asigura unele dintre cele mai mici costuri de functionare de pe piata, precum si o ergonomie si utilizare exceptionale. Cunoasterea modului de curatare corespunzator pentru cuptorul SkyLine Combi este o parte importanta in procedurile zilnice de intretinere, necesare pentru a-l mentine in functiune, la cel mai eficient si indelungat timp de functionare.

Cuptorul SkyLine Combi de la Electrolux Professional beneficiaza de sistemul de auto-curatare programabil incorporat SkyClean – astfel, aveti posibilitatea de a planifica un ciclu de curatare in avans si de a-l controla de la distanta. Cu SkyClean, noul cuptor Skyline Combi permite reducerea costurilor de intretinere si functionare (energia, apa si agenti chimici de curatare) cu 15%.

 

Flexibilitate unica in procedurile de curatare pentru cuptoarele Skyline

Electrolux Professional a dezvoltat noi produse de curatare, special pentru cuptorul SkyLine Combi, ce ofera performante de curatare fara precedent, dar si o flexibilitate superioara in utilizare. In plus, acestea nu includ fosfati, iar o utilizare regulata asigura un ciclu de viata mai lung, performante de top pentru cuptor si conformitate cu conditiile de acordare a garantiei.

 

Cu aceasta solutie flexibila, decizia este la utilizator: detergenti solizi sau lichizi?

Modelul Skyline Combi de la Electrolux Professional ofera o flexibilitate unica, prin cele 2 optiuni de detergenti disponibile: solizi, pentru o curatare intensa, sau lichizi, pentru o flexibilitate extinsa.

 

Detergenti Solizi (C22 pentru Curatare si C25 pentru Clatire si Decalcifiere):
Ideali pentru toate regimurile de functionare sau tipurile de bucatarii echipate cu acest model de cuptor.

Detergenti_Pastile

Atunci cand este asociat cu sistemul automat de curatare SkyClean, detergentul C22 ofera o curatare completa si igienica, in timp ce agentul chimic de clatire si decalcifiere C25 functioneaza ca o solutie 2-in-1, pentru a ajuta la curatarea cuptorului si decalcifierea boilerului integrat.

 

Detergenti lichizi (C20 pentru Curatare si C21 aditiv pentru Clatire):
Ideali pentru bucatarii profesionale cu o rata de utilizare medie spre ridicata.

Detergenti_Lichizi

In calitate de partener autorizat Electrolux Professional in Romania, Fresco Expert asigura din stoc detergentii originali, pe tot parcursul anului, pentru livrarea in maximum 48 ore.

 

Cum se curata un cuptor Skyline Combi de la Electrolux Professional?

Recomandari inainte de a incepe procedura de curatare a cuptorului:

  • Purtati intotdeauna manusi si ochelari de protectie atunci cand manipulati substantele chimice de curatare;
  • Se lasa cuptorul sa se raceasca inainte de a incepe un ciclu de curatare;
  • Nu deschideti niciodata usa cuptorului in timpul ciclului de curatare;
  • Utilizati numai detergentii originali, produsi de Electrolux Professional, pentru a asigura un ciclu de viata mai lung al echipamentului, precum si mentinerea extinsa a performantelor acestuia in exploatare.

Pasul #1: Dupa ce cuptorul s-a racit, indepartati tavile, grilele si resturile alimentare din interior. Pentru a oferi cele mai bune rezultate de curatare, compartimentul interior al cuptorului SkyLine trebuie sa fie complet gol, inainte de a incepe ciclul de curatare.

Pasul #2: Se adauga detergentul de curatare original.

Pasul #3: Se adauga doza recomandata de catre producator pentru agentul chimic de clatire si decalcifiere C25 in sertarul de pe partea din fata a cuptorului. Se verifica daca acest sertar este complet inchis, inainte de a incepe ciclul de curatare.

Pasul #4: Se seteaza ciclul de curatare: in meniul cuptorului, se selecteaza programul de curatare corespunzator si ora de incepere, urmand instructiunile de pe ecran. Se verifica daca usa cuptorului este inchisa corespunzator si se initiaza ciclul SkyClean.

Pentru mai multe informatii despre gama de piese, accesorii si detergenti originali Electrolux Professional, apelati cu incredere consultantii Fresco Expert!

Fresco Expert este partener autorizat Electrolux Professional, atat pentru comercializarea echipamentelor, cat si pentru asistenta tehnica, training in utilizarea si piese de schimb.