Cuptorul de pizza, "ingredientul" care adauga productivitate pe langa calitate si gust!
0%
In calitate de consumatori, primele atribute care ne vin in minte atunci cand ne gandim la o pizza perfecta pot fi urmatoarele: sa fie fierbinte, gustoasa, sa aiba multa mozzarella, sa se intinda cascavalul "ca in reclame", sa aiba blatul crocant si nu foarte gros si, nu in ultimul rand, sa nu ingrase.
Â
Pe de alta parte, patronii de pizzerii si chefii care le pregatesc s-ar putea sa aiba cu totul alte criterii atunci cand vine vorba despre preparatul ideal. Bineinteles, acesta trebuie sa fie aspectuos, delicios si sa ajunga cald la client, insa mai important este sa fie gata repede.
Â
O preparare rapida inseamna in primul rand o surpriza placuta pentru client, fie ca acesta asteapta in restaurant, la masa, fie ca se afla acasa si a comandat online. Pe de alta parte, asigurarea unui flux continuu le garanteaza angajatilor respectivei unitati ca fac fata cererii si elimina timpii morti, respectand toate comenzile.
Â
In aceste conditii, care este solutia pentru o productivitate ridicata, fara a face, insa, rabat la gustul si calitatea preparatelor finale? Raspunsul este, in mod logic, un cuptor de pizza performant.
Â
In oferta Fresco Expert, se regasesc peste 40 de modele de cuptor de pizza, de marimi si productivitati diferite, care utilizeaza diverse tehnologii. Toate acestea provin, insa, din oferta unor furnizori recunoscuti la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea si o durata de viata indelungata.
Â
Unele sunt electrice, altele pe lemne, fiind dotate cu banda sau una/doua camere de coacere si dispunand de tehnologii avansate precum reglajul separat al temperaturii, pentru partea superioara si cea inferioara. In plus, structura solida din otel le confera o rezistenta ridicata in timp.
Â
Iata in continuare cateva exemple de cuptoare de pizza de la Fresco, care va garanteaza cel mai bun raport calitate-pret, dar si un consum redus de energie electrica. Acestea sunt usor de utilizat, gratie design-ului si meniului intuitiv, si vin insotite de servicii integrate din partea noastra:
Â
Cuptor pizza electric - pret 8.075 de lei
Â
- capacitate 4+4 pizza, 35 cm;
- control mecanic;
- 2 camere de coacere;
- temperatura +400 de grade Celsius;
Â
Cuptor pizza pe gaz - pret 12.054 de lei
Â
- capacitate 9 pizza, 30 cm;
- control mecanic;
- o camera de coacere;
- temperatura +400 de grade Celsius;
Â
Cuptor pizza pe lemne - pret 16.082 de lei
Â
- capacitate 4-5 pizza;
- o camera de coacere;
- combustibil fosil;
- vatra 1,1 metri;
- fatada inox.
Â
In final, trebuie precizat ca toate modelele descrise mai sus beneficiaza de livrare gratuita si garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Garantiile Performance Care (Base + revizie anuala, training utilizare, SLA 72 de ore) si Premium Care (Performance + 24 luni piese de schimb, manopera, SLA 48 de ore) sunt disponibile contra cost.