0%
Masinile automate Franke – o inovatie ca o invitatie

Cu solutiile profesionale Franke, discutia nu se rezuma doar la cafea. Focusul este mai degraba pe experienta, pe acel moment special pe care vrei sa il rezervi doar pentru tine, cand ai in fata o ceasca de cafea. Daca te simti relaxat, energizat sau rasfatat – tu decizi! 

Divizia Franke Coffee Solutions are in portofoliu o varietate de sisteme profesionale, care pot fi catalogate drept cele mai bune espressoare, potrivite pentru orice tip de business, insa fiecare masina automata de cafea vine la pachet cu o veritabila pasiune pentru cafea si calitate 100% elvetiana.

Indiferent ca operati un boutique hotel, ai carui oaspeti asteapta cea mai buna calitate servita in ceasca de cafea, sau un lant hotelier, a carui prioritate este mentinerea aceluiasi nivel de consistenta in fiecare locatie, sistemele de cafea Franke pot asigura solutiile pentru a depasi aceste provocari si pentru a creste vanzarile - nu degeaba vorbim despre cel mai bun espressor automat, in diferite versiuni.

Pentru sectorul restaurantelor si cafenelelor, cresterea competitiei si cererile pietii inseamna ca a face un pas in fata devine o provocare serioasa. Datorita anilor de experienta in servirea acestei industrii, solutiile avansate Franke pot fi ajustate pentru a raspunde nevoilor specifice de business si pentru a depasi orice provocari.

Odata cu cresterea cererii pentru cafea premium si specialitati din cafea in spatiile de birouri, precum si a disponibilitatii produselor de tip to-go, a mentine angajatii multumiti si a reduce timpii morti sunt alte provocari. Indiferent ca este vorba despre un oficiu departamental, unde spatiul este limitat, sau de o cantina, cu solutiile Franke, angajatii se pot astepta la o cafea de cea mai buna calitate, de fiecare data cand au nevoie de o pauza - bineinteles, de la cel mai bun espressor!

In zona de Retail, cererea in crestere pentru cafeaua de tip to-go sau la pachet a creat o uriasa oportunitate pentru supermarketuri de a-si atrage si loializa clientii. Cu sistemele si statiile de specialitati Franke, va veti asigura ca fiecare client care intra in magazin – indiferent de locatia pe care o viziteaza – primeste o cafea de cea mai buna calitate, in fiecare zi.

Gama de masini complet automate si semi-automate de la Franke include urmatoarele modele:

A300 (capacitate recomandata 80 cesti/zi)
Castigatoare a numeroase premii de specialitate, masina automata de cafea A300 este un artizan al cafelei pentru industria HoReCa

A400 (capacitate recomandata 100 cesti/zi)
Printre cele mai bune espressoare: calitate superioara la toate nivelurile, potrivit in magazine, birouri, industria hoteliera, brutarii/patiserii etc.

A600 (capacitate recomandata 150 cesti/zi)
Datorita modularitatii si versatilitatii, combinate cu tehnologiile IQFLOW™ si FoamMaster, A600 este una dintre cele mai apreciate solutii, potrivita pentru orice spatiu comercial sau de birouri 

A800 (capacitate recomandata 250 cesti/zi)
A800 este conceput sa livreze foarte rapid cantitati mari de bauturi de calitate inalta. Trebuie sa preparati un espresso perfect, sa faceti spuma de lapte si sa pregatiti un ceai cald, toate in acelasi timp? Sistemul specializat cu trei fierbatoare se poate ocupa cu usurinta de toate acestea

A1000 (capacitate recomandata 300 cesti/zi)
Un nivel nou de rasfat, asigurat cu eficienta si flexibilitatea specifica solutiilor de cafea Franke - un produs care se inscrie in randul celor mai bune espressoare automate

S700
S700 combina tehnologia inteligenta a liniei A de la Franke cu capacitatea creativa a unei masini in 2 pasi. Franke numeste aceasta linie semi-automata

SB1200
Aceasta statie de specialitati ofera gama maxima de optiuni (de la cele pe baza de espresso, la cafea cu gheata, preparare la rece si bauturi aromate) si modularitate, potrivindu-se in orice spatiu sau set de cerinte.

O masina complet automata de cafea de la Franke este extrem de simplu de folosit: este suficienta o simpla atingere pentru servirea unei cafele deosebite, precum aceea pregatita de un artist al cafelei, dar si a unor adevarate opere create din lapte, ciocolata si ceai. Pregatirea rapida si usoara este de neegalat, iar experienta utilizatorului este la cel mai inalt nivel, demn de cel mai bun espressor automat de pe piata.

Aceste solutii sunt insotite de mai multe module tip add-on, de tip incalzitoare de cesti, frigidere pentru lapte proaspat, statii pentru siropuri si module pentru diferite modalitati de plata in sistem auto-servire, ce ofera o versatilitate extinsa si compatibilitate cu orice spatiu sau POS.

Consultantii Fresco Expert va stau la dispozitie pentru configurarea celui mai potrivit sistem de cafea profesional, pentru afacerea dumneavoastra.   De asemenea, in functie de disponibilitatea echipamentelor, putem organiza teste si in showroom-ul Fresco Expert (testarile se realizeaza pe baza de programare).