0%
Trei motive pentru care Bucatarii prefera SpeeDelight de la Electrolux Professional

Gatire accelerata si optiuni nelimitate de meniu – fara compromisuri!

Cand vine vorba de ce se intampla in bucatarie, chefii bucatari iau fiecare detaliu in serios. Asta inseamna ca standardul este foarte ridicat, indiferent daca vorbim de ingrediente exceptionale, personal de top sau echipamente cu adevarat uimitoare. Totul se imbina, astfel incat personalul sa isi poata derula cu succes "magia" culinara in bucatarie. Desigur, majoritatea bucatarilor ar fi totodata de acord ca adaugarea la aceasta "formula" a vectorului timp (vezi accelerarea ritmului de lucru) poate influenta decisiv eficienta in operare si rezultatele asteptate.

Un echipament inovator care va poate ajuta echipa sa serveasca rapid comenzile urgente (si sa-i faca pe clienti loiali) este si solutia de gatire accelerata SpeeDelight de la Electrolux Professional. Orice bucatar dintr-un bistro, cafenea sau punct de vanzare snacks pentru take-away stie ca procesarea si pregatirea rapida a comenzilor clientilor este prioritatea numarul unu, alaturi de un preparat cald si delicios, desigur!

Clientii acestor locatii raman loiali deoarece preparatele din meniu sunt de fiecare data conform promisiunii facute, dovedind consecventa in calitate si gust. Daca acesta este si tipul de client din barul, cafeneaua sau locatia dumneavoastra de vanzare sandwich-uri si snacks-uri, SpeeDelight este echipamentul suplimentar de care aveti nevoie pentru a produce rezultate excelente, intr-un mod usor si fiabil, de fiecare data.

Image_1

Chefii Bucatari prefera SpeeDelight in bucatariile lor!

Motivul #1 – Viteza de lucru

Dupa cum sugereaza si afirmatia de mai sus, atunci cand SpeeDelight face parte dintr-o bucatarie profesionala, sunteti gata sa livrati rapid exact ceea ce asteapta clientii dumneavoastra! Indiferent despre cine vorbim, cu totii ne straduim zilnic sa bifam toate sarcinile de pe lista noastra. Sa servim un pranz rapid, o gustare sau o cina usoara cu colegii sau prietenii nu este o exceptie.

Cand aveti solutia de gatit accelerat SpeeDelight in arsenalul dumneavoastra, veti gati preparatele de trei ori mai repede decat cu alte echipamente pe care le-ati putea utiliza. Este extrem de eficient si utilizeaza tehnologia Electrolux Professional Triple Play. Aceasta caracteristica functioneaza eficient pentru panini delicioase, perfect grilate, aperitive, si preparate de mici dimensiuni, de fiecare data.

Tehnologia patentata Triple Play combina trei forme de gatit intr-una singura, pentru a gestiona fara efort si rapid preparatele din meniu pe care le prefera clientii dumneavoastra. Metoda de gatire directa (placile de grill de contact) si doua tehnologii de gatit indirecte (infrarosu si microunde) asigura ca preparatele sunt gatite corespunzator, atat in exterior cat si in interior: crocante la exterior, calde si moi la interior - gustarile din meniul dumneavoastra vor deveni preferatele clientilor din zona! In momentele de varf ale zilei, veti fi gata sa sa raspundeti cu usurinta tuturor comenzilor; blocajele vor fi de domeniul trecutului.

Motivul #2 – Calitatea Preparatelor

Solutia de gatit SpeeDelight de la Electrolux Professional combina viteza cu rezultatele consistente pe care clientii dumneavoastra le asteapta. Designul sau inovator include tehnologia Perfect Squeeze, permitand placii superioare de contact sa se aseze si sa se deschida automat, atunci cand acel sandwich este gatit perfect.

O alta caracteristica excelenta vine la indemana atunci cand activitatea in bucatarie se intensifica, in orele de varf. Cu SpeeDelight, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la arderea preparatelor sau la riscurile de siguranta in operare! Selectati un program de gatit pentru un anumit preparat din meniu si va puteti concentra pe restul comenzii sau pe o comanda noua - SpeeDelight se ocupa de restul!

Image_2

Motivul #3 – Versatilitatea

Singurul lucru care limiteaza snack-urile pe care le puteti pregati cu SpeeDelight este propria dumneavoastra imaginatie! Incurajati personalul din bucatarie sa creeze noi preparate de meniu proaspete, in fiecare saptamana, perfecte pentru portii mici, preparate stradale sau de tip take-away sau tapas. Acest echipament compact nu este doar un simplu gratar! Optiunile de meniu dulci si savuroase sunt la fel de potrivite pentru capacitatile sale versatile.

In plus, nu este nevoie de o pregatire extinsa sau de abilitati de bucatar cu multa experienta! Bucatarii incepatori si experimentati deopotriva vor aprecia formatul de tip plug-and-play al echipamentului, alaturi de o gama extinsa de optiuni prestabilite. Nu sunteti sigur unde sa plasati echipamentului in propria bucatarie sau bar? Nu trebuie sa va faceti griji, acesta este un echipament puternic, intr-o forma compacta; daca exista o suprafata robusta, plana si o priza potrivita in proximitate, sunteti gata sa preparati cele mai bune sandwich-uri sau snacks-uri!

Descoperiti acum gama SpeeDelight de la Electrolux Professional!

 

Acum puteti sa pregatiti preparate delicioase, simplu si rapid cu SpeeDelight


Cand sunteti gata sa va extindeti meniul, sa accelerati ritmul de lucru si sa creati preparate noi, care vor promite sa va incante clientii, luati in considerare SpeeDelight! Pentru bucatarii cafenelelor, bistrourilor, puburilor si locatiilor de tip take-away, acest echipament schimba totul in bucatarie!