0%
Cat costa un cuptor electric? Acum, cu 22.000 de lei mai putin decat pretul obisnuit!

Dupa cum stiti, Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante modele de cuptoare electrice, produse de inalta calitate, provenite exclusiv de la branduri renumite din SUA, Italia, Germania sau Spania.

 

Acestea au garantia fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata, dar furnizeaza si un consum redus de energie electrica. Pe langa coacerea uniforma si reducerea temperaturii si timpului necesar pentru preparare, aceste produse va ofera si un plus de versatilitate.

 

Avand o capacitate mare, aceste cuptoare va ajuta sa atingeti maximul productivitatii in bucataria dumneavoastra profesionala, in timp ce designul lor ergonomic, cu digital sau touch control, le face extrem de usor de utilizat.

 

Mai mult decat atat, intrucat sustinem de peste 25 de ani geniul in bucatariile din Romania si stim cat de importanta este gestionarea bugetului, mai ales pentru un business aflat la inceput de drum, va oferim reduceri semnificative. Acestea pot ajunge chiar si pana la 22.000 de lei, dupa cum veti vedea in continuare:

 

Cuptor Combi MyChef Evolution S - pret 15.979 de lei (redus de la 21.063 de lei)

 

Acest model permite gatirea in pana la 20 de tavi simultan, genereaza abur fara ajutorul unui boiler si poate atinge temperaturi interioare de pana la 300 de grade Celsius. Utilizarea sa permite obtinerea unei texturi crocante, pufoase si suculente a carnii prajite, dar si a produselor coapte, pizzei sau diferitelor tipuri de peste;

 

Cuptor combi electric, 11 GN 1/1 - pret 17.659 de lei (redus de la 23.278 de lei)

 

Acest cuptor este dotat cu sistemul Airflowlogic, care permite o circulatie uniforma a aerului in interior, Humilogic, care garanteaza un nivel optim al umiditatii, si Drylogic, pentru uscarea rapida. Modelul este capabil sa stocheze nu mai putin de 500 de retete si este dotat cu sistem integrat de spalare automata;

 

Cuptor Combi cu boiler Lainox Compact by Naboo - pret 27.794 de lei (redus de la 36.637 de lei)

 

Acest model cu o capacitate de 6 tavi GN 1/1 are un sistem de gatit interactiv, cu 3 moduri: convectie (30-300 de grade Celsius), abur (30-130 de grade Celsius) si convectie+abur (30-300 de grade Celsius). Cuptorul este conectat la internet, pentru salvarea setarilor personale, actualizari software, arhivarea datelor HACCP si descarcarea de retete noi;

 

Cuptor Vector H3H Multi-Cook - pret 37.823 de lei (redus de la 60.453 de lei)

 

Nu in ultimul rand, acest model extrem de performant de cuptor electric poate gati o cantitate de doua ori mai mare de mancare decat cuptoarele traditionale, in aceeasi perioada de timp. De altfel, modelul permite gatirea a patru feluri de mancare simultan, fara niciun fel de risc de transmitere a aromelor. Mai mult decat atat, cuptorul Vector H3H nu are supapa de aerisire, ceea ce elimina nevoia instalarii unei hote.