0%
Unitatile mobile de gatit, cele mai practice echipamente de bucatarie!

Doriti sa pregatiti feluri de mancare rapide, chiar in fata clientilor dumneavoastra, de la simple sandviciuri la preparate mai complexe? Vreti un echipament de bucatarie care sa contina totul in acelasi loc: plite, sertare frigorifice si alte electrocasnice?

 

In acest caz, alegeti noile unitati mobile de gatit Libero Line de la Electrolux Professional, disponibile acum in oferta Fresco Expert! Cu ajutorul acestora, veti putea servi pe oricine, oriunde si nu va trebui sa va faceti griji cu privire la mirosuri - sistemul de ventilatie inovator se va ocupa de acest aspect.

 

Iata, in continuare, ce echipamente de bucatarie pot fi incluse in unitatile mobile de gatit de la producatorul suedez:

 

1. Gratar/fry top. Cu ajutorul acestuia, va veti putea servi clientii in timp record, intrucat fry top-urile ajung de la 20 de grade Celsius la 265 de grade Celsius in mai putin de 15 minute! Preparatele vor fi gatite uniform, gratie temperaturii mentinute la un nivel constant, iar instrumentul special de curatare inclus in pachet va elimina cu usurinta orice urma de mancare de pe suprafata gratarului.

 

2. Wok cu inductie. Aceste echipamente de bucatarie maximizeaza eficienta energetica, gratie senzorului de detectie care transfera energie doar atunci cand simte prezenta unei tigai. Astfel, toate emisiile de caldura vor fi receptionate de tigaie si nu vor ajunge in mediul inconjurator.

 

3. Plita cu inductie. Aceste echipamente de bucatarie va vor ajuta sa economisiti pana la 60% din energia folosita pentru gatit, garantandu-va un timp mult redus de servire a preparatelor. Mai mult decat atat, suprafata neteda si colturile rotunjite fac operatiunile de curatare mult mai rapide si usoare, iar otelul inoxidabil din care sunt realizate aceste plite elimina riscul de coroziune.

 

4. Mini cuptor electric. Acest cuptor de dimensiuni reduse contine intr-un singur loc tot ce aveti nevoie pentru aburire, coacere, prajire si frigere. Echipamentul este compact, usor de folosit si de dezasamblat pentru curatare si, in plus, nu are nevoie de un flux special de apa.

 

Iata, in continuare, un exemplu de unitate mobila de gatit pe care o puteti achizitiona din oferta magazinului nostru:

 

Dulap live cooking Libero Point Electrolux Professional

 

Acest echipament de bucatarie poate sustine pana la 3 aparate electrocasnice de banc, similare celor descrise mai sus. Dulapul de live cooking are o structura din inox foarte rezistenta si este dotat cu doua sertare refrigerate integrate, cu reglare independenta a temperaturii (intre 0 grade Celsius si 10 grade Celsius, cu un nivel de umiditate de 50%, fara sa fie nevoie de scurgere).

 

Sistemul de ventilatie (ventilatorul radial integrat, cu viteza variabila) reduce mirosurile asociate gatitului, facand acest dulap de live cooking ideal pentru orice tip de spatiu inchis.

 

Sistemul autonom de filtrare a aerului este format din trei piese: un filtru mecanic (care poate fi curatat in masina de spalat vase), unul metalic (cu sita fina) si unul din carbune activ. Partea superioara a dulapului este realizata din sticla, avand dimensiuni generoase si fiind destinata asezarii farfuriilor pentru clienti.

 

Alte dotari: prize protejate de capace / suporturi laterale, pentru 2 recipiente GN 1/9 fiecare / dulap montat pe 4 roti pivotante (2 prevazute cu frana) / margini rotunjite si suprafete netede, pentru o curatare usoara / cablu si fisa incluse