0%
Cum alegi o masina de spalat profesionala?

O masina de spalat profesionala este unul dintre echipamentele esentiale in mai multe tipuri de locatii HoReCa: hoteluri, spa-uri, unitati de catering, restaurante de dimensiuni mari si orice alt tip de locatie in care exista un volum mare de textile ce trebuie spalat.Fiecare articol care trebuie spalat este diferit, din acest motiv, Electrolux Professional ofera o gama diversificata de masini de spalat comerciale, proiectate cu atat de multa atentie incat fiecare pas sa fie mult mai usor pentru dumneavoastra.

Noile masini de spalat profesionale industriale din Linia 6000 sunt proiectate sa asigure cel mai mic consum posibil de apa, de energie si detergent. Cel mai important aspect este ca acestea sunt concepute pentru a oferi o experienta optima la utilizare.

In primul rand, depinzand de tipul de industrie careia ii este destinata utilizarea, exista trei tipuri de masini de spalat profesionale:

-     Cu incarcare frontala

-     Cu bariera igienica

-     Semiprofesionala – echipament destinat afacerilor mai mici

La ce trebuie sa fiti atenti cand achizitionati un astfel de echipament?

Incarcatura sau, mai exact, capacitatea de incarcare a cuvei.

Timpul necesar pe ciclul de operare.

Factor G – viteza de centrifugare. Nivelul de centrifugare este cel care reduce gradul de umezeala reziduala dupa spalare. De asemenea, genereaza economii in urma procesului, cum ar fi uscarea si calcarea.

Cu Fresco Expert, dealer certificat al Electrolux Professional, veti beneficia de cele mai performante echipamente spalatorie profesionala, consultanta gratuita, servicii de transport, garantie si montaj.

 

-        Design ergonomic, mai sanatos, mai sigur, o abordare centrata pe utilizator pentru o experienta remarcabila;

 

-        Veti avea cele mai bune rezultate, iar lenjeria este dezinfectata eficient;

 

-        Spala si usuca mai multe rufe in mai putin timp;

 

-        Monitorizati starea echipamentului dvs de oriunde si luati masuri pentru a imbunatati afacerea, evitand pierderea timpului;

 

-        Profitati de functiile inovatoare si economisiti timp si bani pentru un stil de viata durabil.

 

Echipamentele din linia 6000 Electrolux Professional pentru spalatorii va ofera o experienta optima la utilizare. Veti beneficia de o tehnologie avansata care reduce constant consumul de apa si detergent, timpii de uscare si ofera mai mult de 60% economii de energie. Cu un design ergonomic certificat si o abordare centrata pe utilizator, acestea ofera o experienta deosebit de placuta printr-un proces usor de utilizare.