0%
Cum sa alegeti masina de spalat rufe potrivita pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastra?

Atunci cand calatoresc, turistii care opteaza pentru o cazare de tip bed & breakfast sau pensiune prefera de obicei sa isi petreaca timpul intr-un loc confortabil, cald si familiar, deoarece doresc sa se simta ca acasa. Nu se asteapta la camere de lux sau ciocolata pe perna, dar isi doresc camere curate si ordonate, precum si o lenjerie de pat proaspat spalata, ceea ce face cu atat mai important pentru proprietarii unor astfel de locatii sa aleaga masina de spalat potrivita pentru locatia lor.

Una dintre optiunile potrivite este si solutia semi-profesionala myPRO de la Electrolux Professional, special conceputa pentru afacerile de mai mici dimensiuni. Este o solutie de spalatorie rapida si profesionala, atunci cand cele electrocasnice nu fac fata, iar externalizarea acestui serviciu nu garanteaza intotdeauna calitatea pe care orice pensiune o doreste pentru propriii oaspeti.

De ce sa alegeti o masina de spalat rufe myPRO pentru pensiunea dumneavoastra?


Masina de spalat myPRO face parte dintr-o gama de echipamente semi-profesionale de spalatorie, special concepute pentru intreprinderile mici care au nevoie de un serviciu rapid si cu rezultate de inalta calitate, dar care doresc, de asemenea, sa isi mentina consumul si costurile la un nivel scazut.

Solutia myPRO garanteaza de asemenea o igiena si performante excelente, combinand caracterul practic al echipamentelor casnice si calitatea celor profesionale.

Structura suprapozabila a masinilor de spalat si a uscatoarelor din aceasta familie de echipamente face ca linia myPRO sa fie perfecta pentru locatiile care au nevoie sa economiseasca spatiu si sa aiba totul la indemana, cum ar fi pensiunile si facilitatile de cazare de tip bed & breakfast. Cu programele lor rapide, puteti spala rufele in jumatate din timp si puteti obtine in continuare rezultate profesionale.

 

Recomandari pentru spalarea lenjeriilor

Iata, in continuare, 5 recomandari care va vor ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate cand spalati lenjeriile de pat din pensiunea dumneavoastra cu myPRO:

  • Spalati intotdeauna lenjeria de pat si prosoapele noi separat de cele vechi, pentru a elimina excesul de scame;
  • Inainte de a le introduce in masina de spalat, verificati si scuturati lenjeriile de pat, pentru a fi siguri ca nu exista nimic prins in pachetul de rufe, ce ar putea deteriora lenjeria sau echipamentul dumneavoastra myPRO;
  • Spalati intotdeauna prosoapele separat de lenjeria de pat. Frecarea produsa de fibrele din textura acestora poate afecta materialul din care este realizata lenjeria;
  • Evitati sa spalati rufele la temperaturi ridicate, pentru a pastra moliciunea tesaturilor;
  • Utilizati doar detergenti profesioniali pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru rufele dumneavoastra, protejand in acelasi timp si mediul inconjurator.
Comparatie_ciclu_de_viata_solutii_laundry

Echipamentele myPRO sunt potrivite nu doar pentru hoteluri si facilitati de cazare de capacitati mici; acestea pot sustine cu succes si alte afaceri, precum restaurante, saloane de cosmetica si infrumusetare sau centre sportive si de fitness.

Solutia myPRO este proiectata considerand un ciclu de operare de trei ori mai lung decat cel al masinilor din gama electrocasnice, prezentand o varietate de programe de spalare profesionale, pentru cele mai bune rezultate. In plus, tehnologia de tip SpeedCare a tamburului, pentru o centrifugare de cea mai buna calitate, determina reducerea costurilor si a timpului alocat pe ciclu de spalare, precum si cicluri de uscare mai scurte, cu ajutorul Controlului Automat al Umiditatii. Mai mult, vorbim despre un echipament facil de curatat si care ofera maximul de confort in utilizare.

Consultantii Fresco Expert va stau la dispozitie pentru a va asista in alegerea celei mai bune solutii myPRO pentru afacerea dumneavoastra.