0%
JW Marriott Marquis Hotel prezinta SkyLine Electrolux Professional

JW Marriott Marquis, Dubai, este un hotel plin de viata, cu peste 1600 de camere și 14 restaurante și baruri.

Chef Carmine Pecoraro a impartasit din experiența sa in gestionarea unei operatiuni atat de aglomerate, a povestit ce anume ii sustine pasiunea pentru gatit si cum ii ajuta pe el si pe echipa sa cuptorul Electrolux Skyline in satisfacerea nevoilor clienților lor.

Cuptoarele SkyLine și gama de abatitoare (blast chiller) au fost proiectate si executate pentru a răspunde unui singur scop: să ofere furnizorilor de catering un sistem revoluționar, capabil să transforme o bucatarie profesionala intr-un spatiu de lucru modern, prietenos cu operatorului, in care sa se realizeze o gama variata de preparate care sa aduca satfisfactie clientului final.

In zona cuptoarelor, SkyLine incorporează modelele „Premium” și „Pro”, ce vin insotite de o serie de specificatii tehnice  variate si tot odata cu rol diferentiator in luarea unei decizii de achizitie. Caracteristicile pe care s-a pus accentul in zona de productie au urmarit: incorporarea unui panou digital tactil, usor de utilizat, tehnologia de coacere a cuptorului si modul de racire.

Sustine si tu geniul bucatar si vezi gama de produse Electrolux Professional.