0%
Ambalajele biodegradabile, atu-ul unui local in lupta cu competitia!

Pandemia de coronavirus, mai exact restrictiile impuse de autoritati pentru a limita raspandirea acestuia, a lovit mai puternic in HoReCa decat in oricare alta industrie de pe piata, poate cu exceptia turismului.

 

Inchiderea restaurantelor sau limitarea accesului clientilor a insemnat pierderi uriase pentru patronii acestora, iar business-urile mai mici chiar au fost nevoite sa puna lacatul pe usa definitiv. Totusi, acest an nu este unul in totalitate compromis pentru cei cu o experienta indelungata pe piata si care stiu intotdeauna sa se reinventeze.

 

In mod logic, odata cu starea de urgenta si lockdown-ul aferent, care au durat din luna martie pana in luna mai si care ar putea fi reinstaurate la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor, in cazul cresterii alarmante a numarului de cazuri noi de COVID-19, multe localuri s-au reorientat.

 

Cea mai la indemana metoda de a-si pastra clientii si de a nu afecta in mod iremediabil profiturile este reprezentata de livrarile la domiciliu. Fie ca puneti la punct un sistem propriu, fie ca va bazati pe aplicatiile specifice, trebuie sa va asigurati ca preparatele din restaurantul dumneavoastra ajung la cei care va calcau in mod normal pragul, dar nu numai.

 

In cazul livrarilor, pe langa rapiditate, mai exista un factor crucial care face diferenta intre o experienta pozitiva si una negativa a clientilor: este vorba despre modalitatea de ambalare a preparatelor. Pe langa faptul ca ambalajele trebuie sa mentina temperatura ridicata a felurilor de mancare o perioada cat mai indelungata, acestea trebuie sa fie si eco-friendly.

 

In ultimii ani, grija pentru mediul inconjurator reprezinta o preocupare constanta a marilor business-uri, nu doar din domeniul ospitalitatii, iar o astfel de abordare va dovedi clientilor dumneavoastra ca va preocupa si alte aspecte, pe langa obtinerea profitului cu orice pret.

 

Tocmai din acest motiv, la Fresco Expert, va punem la dispozitie zeci de tacamuri si ambalaje, dar si vesela si pungi biodegradabile. Acestea sunt prietenoase cu mediul inconjurator si va ajuta sa il protejati asa cum se cuvine pentru generatiile viitoare. In momentul in care vor observa acest aspect, clientii vor castiga un plus de incredere in brandul dumneavoastra, reprezentand inca un argument pentru a face noi si noi comenzi, pe langa gustul inconfundabil al mancarii.

 

Vesela, tacamurile si ambalajele degradabile nu mai reprezinta o simpla inovatie in industria HoReCa, ci un adevarat standard de calitate si grija pentru mediu.

 

In oferta noastra, regasiti seturi BIS (furculita+cutit+servetel), TRIS (furculita+cutit+lingura+servetel), pungi tip maiou biodegradabile si compostabile, castroane inclinate, boluri rotunde, caserole cu capac, farfurii rotunde sau ovale, caserole pentru burger, sosiere si capace pentru sosiere.

 

Toate acestea va ofera garantia unui transport sigur, fara scurgerea sau varsarea preparatelor si fara pierderi importante in ceea ce priveste temperatura acestora. Mai mult decat atat, avand in vedere ca va oferim seturi de cate 50, 250 sau chiar 500 de bucati va ajuta sa obtineti un pret mai bun si, astfel, sa nu incarcati si mai mult bugetul intr-un an si asa dificil.