0%
Promotii Fresco: va oferim reduceri de zeci de mii de lei la echipamente de bucatarie profesionale!

Proiectul Fresco furnizeaza de mai bine de 25 de ani echipamente pentru bucatarii profesionale pe piata din Romania, iar experienta ne-a invatat cat de dificil poate fi startul intr-un astfel de business.

 

Chiar daca, ulterior, restaurantul, autoservirea, cantina sau unitatea de tip fast-food pe care o gestionati si administrati se va dovedi foarte profitabila, este important sa beneficiati de un ajutor de nadejde la inceput, iar noi suntem aici pentru dumneavoastra!

 

Tocmai de aceea, va suntem alaturi cu reduceri semnificative, de ordinul zecilor de mii de lei, la unele dintre cele mai performante echipamente pentru bucatariile profesionale!

Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le ofera garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, iar promotiile Fresco le fac si mult mai accesibile pentru dumneavoastra.

 

Cu siguranta nu va doriti sa faceti rabat la calitate si sa cumparati un produs dintr-o clasa inferioara, doar fiindca este mai ieftin. Noi va oferim, ca intotdeauna din 1992 incoace, raportul calitate-pret corect.

 

Masina de spalat pahare undercounter Electrolux Professional - pret: 4.797 de lei (o reducere de 839 de lei fata de pretul obisnuit)

 

Aceasta masina de spalat pahare de la suedezii de la Electrolux Professional este esentiala in orice unitate de alimentatie publica, in special in restaurante sau baruri. De tip undercounter, dotat cu pompa de extractie si dispenser de detergent, acest echipament de bucatarie profesional are o capacitate de nu mai putin de 30 de cosuri pe ora (un intreg cos de pahare spalate in numai 2 minute).

 

Abatitor Crosswise Electrolux Professional - pret: 12.610 lei (o reducere de 7.348 de lei fata de pretul obisnuit)

 

Acest abatitor crosswise scandinav are o capacitate de 6 tavi GN 1/1, functioneaza pe baza agentului refrigerant gazos R452A si beneficiaza de un control digital. Dimensiunile sale sunt de 76,2x70x84,4 centimetri, iar greutatea bruta este de 95 de kilograme. Capacitatea de congelare este de 5 kilograme, iar cea de refrigerare - de nu mai putin de 15 kilograme.

 

Cuptor Combi Electrolux Skyline Premium - pret: 28.567 de lei

 

Nu in ultimul rand, acest cuptor combi premium va fi cu siguranta elementul central al bucatariei dumneavoastra profesionale, in jurul caruia vor "gravita" atat chefii, cat si ceilalti angajati.

 

Dotat cu control digital, sonda Lambda si functie de auto curatare, acest cuptor are capacitatea de 10 tavi GN 1/1 si dimensiuni de 86,7x77,5x105,8 centimetri. Greutatea sa neta este de 145 de kilograme, iar temperaturile dezvoltate in interior variaza de la 25 de grade Celsius la 300 de grade Celsius.

 

Pe langa masini de spalat pahare, abatitoare si cuptoare combi, alte echipamente de bucatarie profesionale incluse in promotiile Fresco Expert sunt kit-urile de suprapunere pentru cuptor, dulapurile frigorifice verticale sau masinile de spalat vase.

 

In total, vorbim despre mai bine de 20 de produse cu reduceri semnificative, de care puteti profita pentru a va dota bucataria restaurantului sau barului dumneavoastra, fara un efort financiar extraordinar de mare.