0%
Mancarea "pe fuga" nu inseamna o preparare "pe fuga"! Fresco, profesionisti pana la capat

Traim in epoca vitezei si a recompenselor imediate, in care nu mai avem timp si rabdare sa construim nimic durabil si vrem totul de-a gata. Acest lucru ne afecteaza relatiile familiale, de prietenie, cu colegii sau intime, dar si timpul liber, calitatea somnului sau alimentatia. Chiar daca suntem in plina pandemie de coronavirus, boala secolului al XXI-lea pare sa ramana tot stresul, care face din ce in ce mai multe victime, la propriu sau la figurat, inclusiv printre cei mai tineri. In conditiile in care inca nu s-a inventat nimic care sa dilate ziua si sa o faca mai lunga de 24 de ore, cei mai multi dintre noi sacrifica timpul acordat meselor.

 

Desi micul dejun cu familia si pranzurile imbelsugate au fost inlocuite cu gustarile luate "pe fuga", de la fast food sau supermarket, acest lucru nu inseamna automat o scadere a calitatii preparatelor culinare sau a aportului acestora de nutrienti. La Fresco, sustinem geniul in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 25 de ani si nu ne adresam doar restaurantelor cu pretentii de stele Michelin sau celor care gatesc exclusiv feluri de mancare exotice. Pizzeriile, brutariile, patiseriile, cofetariile, gelateriile si localurile de tip fast food sunt la fel de importante pentru noi si ne asiguram ca acestea vor furniza clientilor cele mai bune mancaruri cu putinta.

 

Iata, in continuare, o scurta trecere in revista a echipamentelor pe care Fresco le ofera catre unitatile de alimentatie publica specializate in servirea de gustari rapide, de tip snack sau fast food:

1. Echipamente pizzerie, brutarie. In aceasta categorie, intra cuptoarele pentru pizza si brutarie, malaxoarele, portionatoarele, formatoarele de aluat, mesele de preparare, vitrinele de ingrediente, razatoarele de cascaval si alte accesorii. Toate acestea vor garanta obtinerea rezultatelor perfecte, care vor satisface pana si gusturile celor mai exigenti dintre clienti, in cel mai scurt timp posibil;

 

2. Echipamente patiserie, cofetarie, gelaterie. In oferta Fresco Expert, gasiti mixere planetare, formatoare de aluat, dispensere, masini-creme si masini de topit-temperat ciocolata, forme si ustensile pentru tarte, vitrine de patiserie-cofetarie si de inghetata-gelaterie. Acestea va vor ajuta sa preparati cele mai gustoase deserturi sau produse de patiserie, dar si sa le expuneti, pentru a le scoate in evidenta calitatile, prospetimea si fragezimea;

 

3. Echipamente fast food. Nu in ultimul rand, proiectul Fresco va pune la dispozitie si unele dintre cele mai noi si performante echipamente de bucatarie profesionala pentru industria fast food. Este vorba despre aparate de shaorma-kebab, rotisoare si friteuze profesionale. Acestea ii ajuta pe maestrii bucatari sa prepare unele dintre cele mai apreciate feluri de mancare de catre romani, pe cat de gustoase, pe atat de hranitoare.

 

In concluzie, inca din anul 1992, la Fresco am anticipat si am inteles noile tendinte culinare de pe piata din Romania si am incercat sa oferim solutii integrate tuturor antreprenorilor si angajatilor din domeniul HoReCa.