0%
Va suntem alaturi la (re)deschiderea business-ului dumneavoastra din industria HoReCa!

Aceasta perioada este una atipica pentru industria HoReCa, insa la Fresco Expert consideram fiecare provocare drept o sansa de a imbunatati lucrurile. In mod logic, atunci cand toate localurile se vor redeschide, afluxul de clienti va fi unul mult mai mare decat in mod obisnuit.

Acestia vor trebui, insa, preluati de un numar cel mai probabil mai restrans de restaurante, cafenele, pub-uri si unitati de tip fast food. Pentru a garanta cele mai bune conditii pe termen mediu si lung, va sfatuim sa cititi in continuare acest articol.

Spuneam ca este o perioada neobisnuita pentru ca unitatile de tip HoReCa pierd bani. Dar, pe de alta parte, pentru multe dintre business-suri poate fi o perioada prielnica pentru refacerea strategiei pentru sezonul estival si pentru lunile ce ii vor urma.

Cu alte cuvinte, va puteti lua acest ragaz pentru a va asigura ca, in bucataria profesionala a restaurantului, cantinei sau autoservirii pe care o conduceti, exista toate conditiile si dotarile necesare pentru a prepara produse care sa satisfaca pana si exigentele celor mai pretentiosi dintre clienti.

Inca din anul 1992, proiectul Fresco isi intampina clientii cu cele mai bune produse disponibile pe piata la nivel  international, dar si cu servicii integrate, asa cum veti vedea in continuare. Pentru inceput, insa, sa vedem ce echipamente pentru bucataria dumneavoastra profesionala va punem la dispozitie:

- bucatarie calda;

- cuptoare profesionale;

- echipamente frigorifice;

- echipamente de spalare vase;

- echipamente de preparare;

- aparate profesionale de cafea;

- mobilier neutru din inox;

- echipamente pentru bar;

- echipamente pentru pizzerie si brutarie;

- echipamente pentru patiserie, cofetarie, gelaterie;

- echipamente fast food;

- echipamente de spalatorie profesionala.

Dupa cum observati, Fresco Expert acopera gama completa de produse necesare in bucatariile profesionale si, in general, in afacerile din HoReCa si Retail, fie ca vorbim despre restaurante, hoteluri, baruri, cantine sau hipermarketuri si benzinarii, oferta sa intinzandu-se pe cele trei paliere cruciale: gatit, spalat vase si curatatorie.

Desi scopul final il reprezinta oferirea unor preparate cat mai apetisante si gustoase pentru clienti, acestea nu pot fi realizate in lipsa echipamentelor de ultima generatie, dotate cu tehnologie care sa vina in ajutorul bucatarilor si restului de personal.

La Fresco Expert, ne place sa spunem ca sustinem geniul in bucatariile profesionale. Si ne tinem de cuvant de fiecare data, lucru vizibil atat prin calitatea produselor oferite, cat si prin serviciile care le insotesc la fiecare pas.

Astfel, inainte de achizitie, va oferim consultanta gratuita si intocmim o oferta personalizata in functie de preferintele dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti. Dupa faza de proiectare, va livram produsele cerute si va instruim angajatii cum sa le utilizeze pentru a obtine maximum de eficienta si a le prelungi durata de viata cat mai mult. Nu in ultimul rand, oferim servicii post-livrare de mentenanta si reparatii, in cazul oricarei defectiuni.

Prin urmare, la Fresco Expert, preferam sa vedem partea plina nu doar a paharului, ci si a farfuriei, si sa consideram aceasta pauza una binevenita pentru o reevaluare si o reasezare. Asta cu atat mai mult cu cat relaxarea masurilor impuse de autoritati se suprapune cu inceputul sezonului estival, caracterizat de clienti infometati si insetati atat la propriu, cat si la figurat. Mult succes!